Þefim
2018 ilk aylarý ve 2017 de bile hisse 0.80 fiyatinda olmadý...
Þefim
2018 ilk aylarý ve 2017 de bile hisse 0.80 fiyatinda olmadý...
8 m küsür para cýkýsý var. Buda yaklasýk 11-12m lot yapýyor. Tamamýný metro satmýþsa bu adam yukardan sattýðý 12-13m lotu asagýdan yerine koymus demektýr.
Bir bakýma metro maliyet indiriyor. Malý bu fiyatlardsn Elden cýkardýðýný sanmýyor
Ortaya þöyle bir tablo çýkýyor... Galip 30 milyonu satacak kafasýna koymuþ onun üstüne key ve küçük yatýrýmcýda bu satýþ dalgasýnda yer alýrsa ortaya yeniden 45 milyonluk hisse satýþýyla karþý karþýyayýz.. Bu kadar mal hisseyi bu kademelerden %35 daha düþüre bilir zaten o kademelerde bedelli miktarý olan 0,50 krþ lara tekamül ediyor.. Dua edinde spk bedelliye izin vermesin verirse þirketin 500.000.000 milyon lotu olacak birde þirket bu hisseleri toplamak isterse 0,40 gözüke bilir ben artýk korkar oldum zararýn haddi hesabý yok yazýktýr günahtýr herkes çoluðunun çocuðunun rýzkýný bu adamlara verdi... Inþallah düzelir ancak pek umudum kalmadý 0,50 kaçýnýlmaz bir gerçek gibi allah yardýmcýmýz olsun ytd
Yorumlarým ve Düþüncelerim Yatýrým Tavsiyesi Niteliðinde Deðildir.
Bu hissede patrondan habersiz kuþ uçmaz, Galibe gelince ne bok yendiðini bi kendisi bilir , sabýrla bekleyecez paranýz varsa ortalama yapýn yada unutun gitsin hisseyi... biz ne düþünüyorsak tersi olacak bu arada benim maliyet 1.13 4000 lotcuk ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri