Ýç ki o pnihph
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ýç ki o pnihph
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Ali veli,Veli Ali mi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Sn batýk sabahki takaslar t2 ye takýldýgý için 54 milyon çýkmýþ þimdi iþler yoluna girdi...sagolasýn...
SM-G900F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro nun 2 gün önceki satýþý t2 de düþtüðü için 54 milyonluk lot u 26 milyon a düþmüþ...dün ve bugün satýþý olmadý alan satanda o yüzden ki yatay seyir devam ediyor...bir hamle daha satarsa son 26 yý da vercek inþallah...baþka kurumlardan toplamadýysa galip maðlup olarak aramýzdan ayrýlýcak inþallah...takaslarý takip e devam...tsk sn batýk...
SM-G900F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip in 26 Milyon hissesi kaldýðý anlaþýlýyor.Bunlarý da satacaktýr. Þimdi , asýl soru, bunlarý nasýl satacak .Hisseyi 1-2 Tavan kapattýrýp , hisse yükseliyor diye atlayanlara mý verecek , yoksa bu fiyatlardan satmaya baþlayarak mý verecek. 2. þýk , kötü bir düþüþ demektir. Nerden bulaþtým bu hisseye , allah kahretsin. Umutlarým iyice tükendi. Maliyetime gelse hiç durmam çýkarým. Maliyetim 0.96 TL.
Fazla yükselteceðini sanmýyorum bugün ýnvestte sadece yorumlarý takip ettim habire alan var acaba satan varmý?millette böyle uçacak yorumlarý olunca çoðu kiþinin satmayacaðýný düþünüyorum,tabi ikinci ihtimalde yukarý yönlü yeni bir ivme kazandýrýp 1 üzerine taþýyýp oradan dönüþ yapabilir
Biz ne desek boþ büyükler ne derse o olur düþündüðüm olay patronun ne düþündüðü,galipin düþündüðü belli hisseden tamamen çýkacak sanýrým
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Yer Ýmleri