Ozderici diðer de görülen 98m lot mali kaça almak istersin?
Ben 120m veririm.
Ozderici diðer de görülen 98m lot mali kaça almak istersin?
Ben 120m veririm.
Günaydýn, hayýrlý cumalar.
SM-C7100 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Teþekkürler kardesim hayýrlý cumalar olsun inþaallah
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayýrlý cumalar batýk kardeþim,emeklerine saðlýk
Bu forumda yazdýklarým tamamen þahsi düþüncelerimdir,yazdýklarýmdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatýrým tavsiyesi olarak düþünmeyiniz
Arkadaþým geçmiþ olsun ancak senin de kabul ettiðin gibi yanlýþ iþ yapmýþsýn bizlerde ayný yanlýþlarý yapýyoruz. Kredi çekerek borsa olmaz. Ayrýca 100 lira dahi önemlidir. Bazen 100 lira için iþlem yaptýðým oluyor. Bu dandik hisselere çok para ile girilmez. 10.000 tl ile girdim ben buna, toplam nakitin %10'u bile deðil. Þuan buradan 10.000 tl daha alabilirim ama almýyorum. Diðer paylar baba endeks hisselerinde. Garanti, maliyet 6, isc maliyet 4, aselsan maliyet 20 gibi. Bunda kumar gibi bir þey yapýyoruz tatmin oluyoruz borsacýya bu da gerekiyor ama burada bile sabýrlý olup en dipten almaya bakmak lazým, yoksa çok sýkýntý olur. 1 tlden alýp 4 e sattmýþtým, 11 e gitti 11 geliþinde 90 kuruþa kadar hiç almadým. 90 dan ve daha aþaðýlardan aldým burada yazmýþtým 11000 lot halen elimde 50 kr da olsa öldürmez. Ama kredi iþleri sakattýr. Allah yardýmcýn olsun. Zamanýnda bende kredili malda yakalanmýþtým param gittiði gibi eksiye düþtüm, dersimi aldým. Þu an kredi kullanabiliyor olsam bile çok nadiren kullanýyorum çok emin olduðum hisselerde ve maliyetim düþükse bir iki günlük ki bu bile risklidir. Bu hisselerle tüm paranýzla asla iþlem yapmamalýsýnýz.
Dolaþýmdaki pay adedi 122 milyon a çýktý %49.05 oldu veriler iþlendi...geçen hafta 72 milyon adet dolaþýmdaki paydý...þirket % 50 lik payýný korumak için geri alým yapabilir...metronun elindeki 25 milyonu piyasada satýþý esnasýnda geri alým açýklanabilir......kendi düþüncemdir...yatýrým tavsiyesi degildir...
SM-G900F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bu hissede hep iyimser beklentim var en azýndan 2.ve altýný bulur süreç belli degil diye düþünüyorum alým konusunda kendi çöplügünde öten baþka horuza ses çýkarmýyan yönetimden bir beklentim yok ançak ölmüþ leþ bulursa faliyete geçer
Yer Ýmleri