13 Þubata kadar brüte düþtü.
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13 Þubata kadar brüte düþtü.
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Gül hocam istediðin kadar gül Allah aðlatmasýn. Benim bu hisseyle iþim yok. Koymuþum geçmiþim. Bütün paylaþýmlarým sayfada bir tane yanlýþ göremezsin. 1.12 de bile uyarýmý yaptým, alan alýr satan satar. 75 kuruþken kaldýrmak zorunda dedim, 1 üzerindede malý boþaltýr dedim anlayan anladý anlamayan da düþünüyor þimdi. Senin canýn sað olsun, ozgyo ne ki zar atma benim içim. Isc bugün rekor kazanç verdi bana vedalaþtýk 40 bin lotla. Deyme keyfime yani. ozgyo muþ galipmiþ, özdereciymiþ. Allah selamet versin.
Bürüt de ne olabilir?
Bugün alanlar yarýn satabileceði için yukarý olmaz, panikle satanlarý en aþaðýdan almaya bakarlar. Önce kesinlikle aþaðý. Eðer ki yeterince satýþ var ise ki genelde olmaz, olursa yukarý sürer bugün alanlarýn ortalamalarýný geçmeyecek kadar. Hacim %90 azalýr. Ky satar ve para olmadýðý için, satýþ parasýný kullanamayacaðý için hareketsizlik baþlar. Akþama doðru birilerine mal kitlemek için yukarý kaldýrýr alana verir, çünkü yarýn alan yarýn satamaz. Akþam alanlara bakarlar kaçtan kaç tane almýþlar. Bir gün sonra tekrar aþaðý basar. Böyle gider gelir. Senaryo ve beklentim bu þekilde.
Galip iþi bitirmiþ az bir lotu kalmýþ gözüküyor
General Mobile 4G Dual cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri