Özdericiler, hangi kurumla çalýþýyor
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Galip patronlara diþ geçiremedi. Patronlar da gerekeni yaptý.
Þimdi patronlara düþen görev, galipsiz kagýdýn hakettiði yere gelmesini saðlamak en azýndan gelmemesi için çalýþmamak. Ki bu da çýkýþýn basladýðý 1.30/1.40 seviyeleri olmalý.
Patronlar hem maddi hem de manevi anlamda gercekten güçlü insanlar.
Sn batýk bi bakmýþýz galip bürüt bittiðinde karþýmýza yine 60 milyon lotla çýkýyor...bu kadar aracý kurumla çalýþýp hergün toplayýp en don metro yatýrýma virmanla karþýmýza dikilsin...
SM-G900F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayal kurmaya gerek yok... Metro açýk açýk sattý ve gitti. Haa yeniden alýr mi onu bilemeyiz... Benim görüþüm artýk metro buraya uðramaz...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En kötü senaryo bence þu olur;operasyon bitti... Bende Metronun artýk buraya uðrayacaðýný sanmýyorum.Metro resmen kaçarcasýna boþalttý hisselerini.
Geçmiþe baktýðýmýzda da þirket sahipleri bu güne kadar hisse fiyatýyla ilgilenmiþ deðil...
Hisse deðerleme rakamlarýnda bir problem yoksa,bu günkünden daha ciddi bir kriz yakýn vadede beklenmiyorsa þu haliyle bile 2 tl civarý olmalý,ama malesef her zaman reel deðerleme ile piyasanýn deðerlemesi ayný olmuyor.
Yüksek fiyattan bekleyenlerin Allah yardýmcýsý olsun,umarým bizleri þaþýrtacak hareketler sergiler.
eski kullanýcý adým sabýr_kaldýysa
metro dün 22,5 milyon sattý elinde 24,5 vardý þimdi sadece 2,m il kaldý
Yer Ýmleri