Yarýn bürüt takas var 1.01 kadar çekerler artýk yarýn satan satana
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarýn bürüt takas var 1.01 kadar çekerler artýk yarýn satan satana
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
O rakam dolasimdaki pay ama ben gidip 1 lotumu nama yazili hale getirip dolasimdan cekebilirim. Ortaklar ve yüzdelerine bakin, suan 11.6 dolasimdaki pay, yaninda diðer diye yazar
Þirketler [CEMAS, OZGYO, POLTK, QNBFB]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
BISTECH Pay Piyasasý Alým Satým Sistemi Duyurusu
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Sermaye Piyasasý Kurulu kararý uyarýnca devreye alýnan Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda CEMAS.E, OZGYO.E, POLTK.E ve QNBFB.E paylarý 05/09/2019 tarihinden (seans baþýndan) itibaren 19/09/2019 tarihine (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecektir. Not: VBTS kapsamýnda getirilen tedbirler A, B, C, D grup deðiþimi, pazar deðiþimi ve diðer nedenlerle uygulanacak olan açýða satýþ ve kredili iþlem yasaklarýndan ve brüt takas uygulamasýndan ayrý olarak deðerlendirilmelidir. Piyasa yapýcýlý sürekli iþlem yöntemiyle iþlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat iþlem yöntemi uygulandýðý süre boyunca piyasa yapýcýlýk faaliyeti yapýlmaz.[/QUOTE]
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
" Borsa baþtan sona piþmanlýktýr. Aldým piþmaným, sattým yine piþmaným."
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.....Sadece beni baðlar...
Hissesi olan olan arkadaþlar forumda 2018 þubat martýnda yazýlanlarý bir okusun.benzer hareketler var.1.50den aldýðým hisseyi 7.50den satmýþtým.80kr tan çok almak istedim baþka hissede olduðum için alamadým.galibin bütün hisseleri bugün coþtu.herkese bol kazançlar.
Ýyi de, Garibin hisselerinin bilançolarýnda bu hisse 4,5-5,5 TL'dan Bitcoin gibi borç/alacak mahsubunda kullanýldý... -Baþka da sözüm Hekim Bey'im! (Y.T.D. Muhakeme ve mantýk için yazdým)
Yer Ýmleri