0,98 den tekrar aldým bakalým akþama kadar ne alýrsam
0,98 den tekrar aldým bakalým akþama kadar ne alýrsam
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
0.98 den 1.11 güzel ekmek verdi.Ýyi tatiller spek kazansin
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
risk ve kar bana ait kimseye yatýrým yönlendirmesi olmasýn.Yatýrým danýþmaný deðilim kendi bacaðýmdan asýlýrým.
Nakit kraldýr.
1,06 dan yine aldým bakýlým...
Nakit kraldýr.
Aldým, sattým diye neden yazýyorsunuz anlamýyprum
Birilerihesap mý soruyor
Yukarýda yer alan bilgiler tavsiye niteliði taþýmayýp yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Yatýrýmcý profilinize uymamaktadýr
Meri teyze 1 milyon almýþ diye yazýyorlar ya bu tahtada bir milyon lot neki býrakýn çoþku vermeyi burda ne geliþme hangi beklenti olabilir ki trend degiþsin bir milyon lot bugun meri alýr yarin iki milyon lot baþka bir yerde satar bu piyasa koþullarýnda yabancý alacak baþka bir hisse bulamadý mý
Ytd
Meri teyze 1 milyon almýþ diye yazýyorlar ya bu tahtada bir milyon lot neki býrakýn çoþku vermeyi burda ne geliþme hangi beklenti olabilir ki trend degiþsin bir milyon lot bugun meri alýr yarin iki milyon lot baþka bir yerde satar bu piyasa koþullarýnda yabancý alacak baþka bir hisse bulamadý mý
Ytd
Siz ne dersiniz? !!!
Spekler 11 den 1 e düþururse..Babayiðitler bakalým 1 den 3e mi 5 e mi11 mi 22 mi 33 mü
görcez.
patron 1.02 den 31milyon250bin adet alým yaptýðýna göre bu hisse burada durur mu?.
Analiz yapalým:
*Þirket sahibi yani PATRON hisse de þirkette problem varsa buradan mý hissesini alýrdý?yoksa aþaðýya gelince mi alýrdý?demek þirket karýný katlayarak gidiyo..faizlerin dün 3.25 puan düþmesi kredi ile satýþlarý arttýracaktýr..!!!
*Zaten2019 ilk çeyrek kârý önceki 2018 ilk çeyreye göre KAR 10KAT arttý.ilk altý aylýk ise 4KAT KARI artan Þirket bu seviyede olur mu!!!düþüncedir.y.t.d.
1.20 ustunde kaldýkça yön yukarý 1.24-1.27 -1.30 ve 1.34 test etmesi muhtemel olabilir ytd
Yer Ýmleri