*karýn 6aylýk 4kat arttýrmasý olumlu üstü.
*Faizlerin inmesi konut satýþlarý%5.1Ýstanbulda artmasý olumlu üstü.
*Kredi baþvurular artmasý bu gösteriyo.
*Kredi iþlem yasak kalkmasý da olumlu.
*Bide patron hisseye sahip çýkmýþ.31milyon250bin adet almýþ.
*Buralardan yükselmeye baþlamasý gerekmez mi acep.
*11den 1 e düþmesi için neden yoktu.
*1den yukarý çýkmasý için çook neden var.
*Düþüncem dur.y.t.d.
BEDELLÝDEN GELEN KAYNAK ÞÝRKETÝN ÝÇÝNDE KALYACAK
Özderici Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ. ile þirketin Yönetim Kurulu Baþkaný Ali Uður Özderici ve Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Ahmet Özderici hakkýnda idari para cezasý uygulanmasýný gerektiren fiille ilgili olarak SPK ayrýca þu kararý aldý: “Þirket tarafýndan iliþkili taraflarý Þirket Yönetim Kurulu Baþkaný Ali Uður Özderici ve Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Ahmet Özderici’den satýn alýnan Nuvo Dragos Projesi’nde yer alan toplam 54 adet baðýmsýz bölümün, söz konusu baðýmsýz bölümlerin þirkete olan satýn alma maliyetine kanuni faizin eklenmesi suretiyle bulunan tutardan aþaðý olmayacak biçimde 30.11.2019 tarihine kadar elden çýkarýlmasý, daha düþük bir bedel ile elden çýkarýlmasý halinde aradaki farkýn anýlan ÞAHISLAR TARAFINDAN ÞÝRKETE ÖDENMESÝ.
Arkadaþlar yukarýya haberin içindeki yazýyý kopyalayýp yapýþtýrdým, anladýðým kadarý ile bu yöneticilere verilen ceza þirket lehine olur sanýrým?
Ceza yöneticilere verilmiþ.harcanan parayla gayrimenkul almýþlar.satýlip gelir þirket kasasýna gircek olmasý olumlu. Deðil mi..
Burada ben 11 e gidecek demedim belki 2 belki 4 belki 11 dedim 11i gördüðü için.belki 110 olur biliyon mu.ben olumlu kârý söyledim.MAntýk der ki.11 den 1 e düþmesi için þirket için kötü bir haber söyle.
Çýkmasý için ben çok neden söyledim.
Bugünkü haber bile olumlu.neymiþ bedelli parasýyla gayrimenkul almýþlar.satinca þirketin kasaya gircek kar artacak.neymiþ bunu SPK ya bildirmiþ...bu bile olumlu..
Yöneticiler bildirmediði için ceza yiyiyoo.bu..
Daha sayayým mi olumlu haber...
Yer Ýmleri