Benim istediðim kural herkes için olmalý nasýl Spk adese ye bürüt takas uygulayýp iþler rayýna soktuysa burda da aynýsýný yapmalýydý
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Benim istediðim kural herkes için olmalý nasýl Spk adese ye bürüt takas uygulayýp iþler rayýna soktuysa burda da aynýsýný yapmalýydý
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
valla þurada bana en mantýklý gelen ve yönlendirme amaçlý olmadýðýný düþündüðüm yorumlar sayýn 1prometheusa ait. gerçektende adamlar vicdana gelmezse açýkçýlar birbirine ateþ etmeye devam eder. sadece olayý seyretmek bile yeterli. ama kimsenin maðdur olmamasý dileði ile
NUVO DRAGOS satýlýyor muþ da. hissenin ederi buralar deðilmiþ de.. taa 2008 yýlýndan beri yapýma devam eden yer. satýlsa ne olur satýlmasa ne olur. zaten satýlacak. yok bir de satamasýn. ona kalsa SNGYO, HLGYO, TRGYO EKGYO... özellikle de EKGYO nun fiyatý uzaya çýkmasý lazým o zaman. her gün onlarca daire satýyor EMLAK KONUT.
Elbette SPK böyle aþýrý hareketler olayýný incelemeli ve usulsüz bütün iþleri cezalandýrmalý. Bizim yukarýda yazdýklarýmýz çok farklý konular. Ama sen içinde az bir boyutunu, sadece egona iliþeni algýlamak istediði gibi algýlayýp yorumlamýþsýn.
Önce bu kadar yüksrk miktarda açýða satýþýn yapýldýðý fiyata bakmalý ve sonra þirket ve hissenin reel deðerine bakmalý. Böyle düþük fiyattan bu kadar çok malý açýða satýþ olursa elbette toplarlar malý ve mal býrakmazlar. Buradaki açýða satýþ eylemindeki beceriksizliði acemiliði görmekte gerek. Ne o bu kadar büyük açýða satýþla aþaðý çeksrkerdi yukarýdan alan yatýrýmcýlara mý acýyacaklardý?
Kesin þirket reel deðerine bakmadan teknik grafik zýrvasýyla iþleriyle 2.40 falan döner yorumcusularýnýn önderliðiyle bu kadar açýða satýþ olmuþtur. Þirket reel deðerinin altýnda fiyatlarýnda açýða satýþ her zaman acemilik ve risktir. Ve adama dersini verirler.
Ayrýca tahtada üsulsüz iþler varsa cezalandýrýlmalý. Bizim yazdýklarýmýzda sapla samaný karýþtýrma, doðru algýlayarak yorumla
Bravo içimdekimi dökmüþsünüz yazýya. Açýkçýlar giden kaðýda dadanýp para kazanýyorlar. Finans Firmalarý hesabýndaki parasal deðerin 20 katý 30 katý kredi açýyorlar. Sonra durum ortada. Ben olsam 1 lot bile vermezdim bunlara . Ne vicdaný. benim canýmý çok yaktýlar. Eden bulur dünyasý.
Bu açýða satýþlarý yapanlar onlarca kaðýtta küçük yatýrýmcýlarý inletiyorlar beter olsunlar.
Selâm olsun çocuklarýmýzýn Türk bakýþlarýna...
Her þirketin bir reel deðeri var ve defter deðeri reel deðeri göstermez. Þuan ozgyo defter deðeri 3.27, peki nuvos dragos projesinde bitmiþ durumdaki 630 unite güncel fiyattan satýlýrsa, burdan gelecek karlarla oluþan katma deðerle, hlsse defter deðeri kaç olur?
Senln o açýkçýlar gitsin patronun bütün hisselerine veya þirketin hisselerini almak için 3.27 versin bakalým verirler mi?
Büyük yatýrýmcýlar fonlar kurumsal yatýrýmcýlar hisse alýrken hissenin bilanço kayýtlý deðere veya grafikler nasýl inmiþ çýkmýþ ona baknaz!! þirketin reel deðerine ve þirketin gelecekte büyüme katsayýsý ölçerek hisse alýrlar.
Burda olmadýk fliyatlaedan bilinçsizce büyük açýða satýþ berme haltýný iþlemiþler, sonrada yapýlan yoruma saðduyuz þekilde sadece kendi güdüleri doðrultusunda tepki verirler.
Açýða satýþta eðer birileri þirketin normal ederi bandý kapsamýnda vurup hisselerin tamamýný toplamýþsa bunun spekülatif yönü bile yok. Ama bunun dýþýnda farklý borsa normlarýna ters iþler çevrilmiþse incelenip cezalandýrýlmalýdýr. Sadece buda yetmez, bu açýkçýlar gereken miktarda yükü çekmeli ama vicdanlý olup makul bir yerden bu açýkçýlarý zararý kesilimleli..
Ozgyo Þuan defter deðerinin iki katý iþlem görüyor, bu bitmiþ 630 ünit satýþýyla defter deðeri ne olur ayrý bir hesap. Zaten sadece defter deðeri ile iþlem fiyatýna parametresine göre tahta kapatýlmýyor elbette, bu parametreden bakýlýrsa Otokar Sasa aselsan gibi çok sayýda þirketin hissesi defter deðerinin üç beþ katý fiyatta iþlem görüyor. Burda iþlem hileleri varmý ona bakýlacak ve manipülatif bþr durum varsa cezalandýrýlýr
Sn promethus peki pazartesi için sizin ongörünüz nedir ne olur ne biter bunu hissede olan ve yorumlarýnýzý samimi bulan biri olarak soruyorum teþekkürler
[device_name] cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri