Eðer beklentimiz gerçekleþir vbe Atatürk hisseleri hazineye geçerse ,þu durum oluþacak elinde iþkur ve iþa ile iþb olan tüm hissedarlarýn yýllardýr haksýz yere maðdur edildiði gibi ,mevcut durum sürdürülürse en büyük maðdurlardan birisi yeni ortak olan hazine olacakelinde tonla imtiyazlý senet var ve 1.5 liramý alacak yani hisse baþý ve bereket versin mi diyecek yoksa bi dakka
bu böyle olmaz deyip yanlýþý düzeltmek için harekete mi gececek,yani kýsasý kanun çýkartarak hisseleri hazineye alan irade bu haksýzlýða seyirci kalýrmý,gidermezmi bu haksýzlýðý ,sizce hangisi?ben oyumu 2. ihtimale veriyorum.....
Arkadaþlar ben yorumlarýmý elinde hisse olan maðdurlar için yazýyorum .yeni girenler veya almayý düþünenler lütfen kaale almasýn
burlardan girmek ve ya girmeyi düþünmek baþka þey ,zaten elinde olmasý baþka þey burda elindeki hisseler miras yoluyla kendisinde olanlar dahi var , yani kýsasý YTD.....

elinde tonla imtiyazlý senet var ve 1.5 liramý alacak yani hisse baþý ve bereket versin mi diyecek yoksa bi dakka
Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri