1.2350 ÜStü kapanýþ yapamadý.
Þu an pozisyona devam.abd enflasyon verisinden önce 1.23 altýna sarkmazssa sýkýntý olur.
Sarkarsa rahatça pozisyonda kalýnýr.
1.2350 ÜStü kapanýþ yapamadý.
Þu an pozisyona devam.abd enflasyon verisinden önce 1.23 altýna sarkmazssa sýkýntý olur.
Sarkarsa rahatça pozisyonda kalýnýr.
Sayýn KIZILAGA
Siz sanýrým orta-uzun vadeli iþlemler yapýyorsunuz. Ýþlemlerinizde SLve TP leri de belirtirseniz takip edenler için daha faydalý olabilir.
Bol kazançlar...
Evet sayýn asgaridr.Genellikle orta vadeli trende göre düþünüyorum.Bu günlük scalp olsa bile.
EURUSD önceki mesajda sayýn Altaylý sormuþtu.Stoploss seviyesi 1.24 demiþtim 1.2350 üzerinde günlük kapanýþ yaparsa 1.24 de beklemem diye yazdým.
Gün içi 1.2350 den bir miktar SL kapatýp tekrar 1.2380 e þartlý emir SHORT koydum.Maliyet düþtü
Þu an SL 1.24
Size de bol kazançlar...
FX piyasasýnda her türlü geliþme fiyatlandýðý için SL SEVÝYELERÝ çabuk ekarte edilebilir.Bunda esnek olmakta fayda var.
Bugun Tillerson görevden alýnmasýyla zaten bir spike oluþtu.1.2350 üzerinde günlük kapanýþ tehlikeli olur.
Ama DXY durumuna bakýnca diplerde.Kaldýracý düþük tutup pozisyonda kalmakta fayda var.
EURUSD tp HEDEFÝM 1.21 ve 1.19 bu arada..
EURUSD de cftc raporlarýna göre çok fazla uzun var.DXY kafasýný kaldýrdýðýnda hýzla bu seviylere gelebilir.
Kendi senaryomuz bu tabii
1.24 stop delindi ama pozisyonu yarýya indirerek tekrardan 1.2393 den SHORTLADIM.Stopu da 1.2450 koydum.
Yarýn 1.2350 NÝN altýna kayarsa çok hýzlanýr.Hala bana göre düþüþ senaryosu bitmiþ deðil.
Þu durumda endekslerin düþüþüyle beraber EURO ya bir talep doðdu ama bu harekete göre oransal çok zayýf.
EU da çýkýþ sonrasý bir dinlenme/düzeltme olmasýný bekliyorum ama dxy ye bakýnca bir bearish qm formasyonu eu da çýkýþýn daha az dinlenerek olabileceðini düþündürüyor. DXY yi þu aralar iyi takip etmek gerekli.
Bol kazançlar...
Yer Ýmleri