ulan a-m-k kaðýdý 2. seans fýtýk ettin kapanýþa doðru bi hareket bekliyorum artýk
yaaa sabýrrrrr!!!
ulan a-m-k kaðýdý 2. seans fýtýk ettin kapanýþa doðru bi hareket bekliyorum artýk
yaaa sabýrrrrr!!!
ihlas-paraya-doymamýþ-sermaye-arttýrýyor-
bizimkilerde-satýp-ihlasa-koþuyor-
millet-kafayý-yemiþ....
Ve onlar hile yaptýlar, Allah da (onlara) hile yaptý. Ve Allah, (hileye karþý) hile yapanlarýn en hayýrlýsýdýr.
eli-kulaðýnda-*haber-gelince-alabilecekmisiniz-bakalým.
Ve onlar hile yaptýlar, Allah da (onlara) hile yaptý. Ve Allah, (hileye karþý) hile yapanlarýn en hayýrlýsýdýr.
dostum ben hala almadým.Bekliyorum.Sanki daha çak alým fýrsatý var gibi.Bu kaðýdýn süresý az kalsa buralarda durmaz diye düsunuyorum
meclis onayýndan çýkan imarýn hisse fiyatý bu ise...
0,70 lerden 2.80 ler.... satýn alýndý mý yoksa...
Ne haber bekleniyor arkadaþlar ben bugün 2.79 girdim baktým sin günlerde çok hareketli
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseden hiç haberim yok
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olasýlýklarý-düþünürsek
1-þirket-açar-telelfon-belediyeye-derki-ben-halka-açýk-þirketim-benim-imarým-imzalanýnca-yayýnlama-açýklamasýný-ben-yapacaðým.derse.30-ekim-bilançoya-kadar-açýklamaz.eline-ne-geçer-böyle-yapýnca.olmaz-olmaz-benimkisi-senaryo.
2-topbaþýn-istifa-sebebi-iddiaya-göre-meclis-toplantýsýnýn-yeter-sayýsýndan-az-olmasý.buna-raðmen-oylama-yapýlmasý
toplantý-tutanaklarý-mahkemelik-olursa
iþ-ozaman-uzar.senaryo
dostum-kafayý-yedireceksin-sonunda-bana
varsa-bir-senaryoda-sen-yaz
klavyemin-space-tuþu-arýzalý.herkesten-özür.
Yer Ýmleri