“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
keko lara bak kekolar adamlar toplaya toplaya 3 lerden 160 lara düþürüdler þimdi kaðýt geri döndü 3 üzeri yený hedefler var
Þirketimiz'in finansal raporunun ilgili dipnotlarýnda detaylý olarak açýklanan ve finansal tablolarýnda "yatýrým amaçlý gayrimenkuller" altýnda takip edilen, Ýstanbul Ýli, Pendik Ýlçesi, Kurtdoðmuþ Köyü'nde kain 1154 ve 1155 sayýlý iki ayrý parselden oluþan 2.238.207 m² mesahalý çiftlik arazisi vasýflý gayrimenkulü de kapsayan NÝP-22054 PÝN Numaralý 1/5000 Ölçekli Pendik Ýlçesi Yeniþehir Mahallesi'nin bir kýsmý ile Ballýca, Emirli, Kurna ve Kurtdoðmuþ Mahalleleri Nazým Ýmar Planý Teklifi'nin 06.12.2017 tarihinde askýya çýkmýþ olduðu öðrenilmiþtir. Söz konusu Nazým Ýmar Plan Teklifi tarafýmýzca incelenmekte olup, tüm yasal haklarýmýz saklý kalmak kaydýyla gerekli resmi baþvurular süresi içinde yapýlacaktýr. Konuya iliþkin geliþmeler oldukça kamuya açýklama yapýlacak olup, Þirketimiz kaynaklý olmayan haber ve bilgilere itibar edilmemesi gerektiðini önemle hatýrlatmak isteriz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/644403
sanýrým þirket askýya çýkan bu planý inceleyecek daha sonra da bir açýklama yapacak...beðenmedikleri kýsýmlara itiraz edecek...acaba beðendikleri kýsýmlar var mý ?? yani ne kadarlýk kýsmý þirketin istediði þekilde oldu ??? bunu gün içinde yatýrýmcý iliþkilerinden sormak lazým...gerçi sorsan da daha inceliyoruz diyecekler..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
þu ana kadar bu imar planý sadece bir hikayeden ibaretti ama þimdi somut geliþmeler olmaya baþlamýþ...sanki cin þiþeden çýktý gibi...???
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
keko sen güzel söylüyonda askýda ne yazýyor ona bak...adamlar doðan lehine plan zor çýkarýr.çünkü güzel þey çýksa çýkaraný da sorgulama ihtimali olurmu acaba.bu iþlere belli olmaz..bana kalsa heryýl artsaydý deðeri daha iyi olurdu...bu imar güzel olsaydý kokusu ardahandan bile duyulurdu..þimdiye kadar..ama yinede kimsenin zarar yazmasýný istemem. imarý incelemek lazým..
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri