Eðer ki zerre kadar bir vicdan varsa senden bu KY'ye yapmýþ olduðun bu zulmü bir daha yaparsan vicdanýn seni hiçbir zaman rahat býrakmayacaktýr.Çek git baþka hisselere. Baskýný , zulmünü biraz da oralarda yap. Hiç görülmemiþ vicdansýzlýðý aylardýr burada KY'ye yapmýþ olduðun zulmü baþka tahtalarda yap. Karþýnda senden daha ...þaklýlarý bulursan , eli boþ bu iþi býrakýrsýn. Belli ki, iþ bilen birisi olsaydýn bu kadar zamandýr bu tahtaya bu kadar uyutmazdýn. Duyarsýz , saðýr , kör , man kafa , zalým... Artýk zekaný çalýþtýrýp '' ben bu KY'den bir þey koparamýyorum aylardýr, onlar benden de inatçý'' deyip , iki iyiliðin birini yaparsýn. Ya hissenin baþýný býrak ya da hakettiði yere götür. YTD![]()
Isguzar seninle ilk basta uyum saglayamdk ama simdi seni anliyorm dostum ben o adam kimse ondan daha inatciyim ALLAH bir sikinti bir darlik vermezse ALLAHIn izniyle burdayim saygilar sn isguzar!!!
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sayýn kirif mütavazi davranýþ ve inceliðiniz için duymuþ olduðum menmuniyeti ifade eder tþk ederim bende 5 ayý geçti burdayým hemen hemen 10 arkadaþ var burda aylardýr azimle bekliyorlar bizler haha önceden yazýlarýmda belirtiðim gibi zararýna mal verirsek sabýr olmasa bu kurtlar sofrasýnda bize bir lokma bile kaptýrmazlar sabýr iyidir geçmiþten ise sizinle ilgili herhangi bir uyumsuzluk ve negatif bir duyguya kapýlmadým burda herkes fikrini bilgilerini paylaþýr herkesin hakkýdýr ama bazý arkadaþlar var hisse için verimli yorumlar yazacak yerde karamsar yorumlar yapýlýyor hissen varsa niye karamsarsýn yoksa niye burdasýn ne iþin var burda vaktini baþa harcama boþ boþ 10 dakkada tavana giden hisseler var onlarý kovala kimse benim malým kötü dermi ama endeks 120000 yaklaþtý 12 yýl önce 5 tl olan milpa 2 tl beklentiyi koy bir tarafa masa sandalye onlarca þirketler üçe beþe katladý milpa üzerinde oynanan oyunlarýn altýnda neler olacaðýný da ve yoksa neden bu kadar bu kadar baský ve zulüm neden bu kadar vaktini harcasýn hissenin baþýndaki zat bekleyip hep birlikte göreceðiz sansýnýz açýk olsun dostlar ytd![]()
Eyvallah dostum=) bende basta karamsardim ama degistirdim bakis acimi sattigim onca hissenin arkasindan bakica insan uslaniyo artik!!!! Ne yapalim borsa uctu bu ucmadi muhabbetine girmyicem bile sabjrla bekliycem zaten bundan cikip baska bi hisseye girme sansim suan yok duatukce alma taraftariyim uzun vaade bi yatirimci kazandi mipaz!!! Sizinde devamli yorumlarinizi bekliorm hem topik canli kalir hemde birbirimize morel olur saygilar!!!
Spegimiz mali sýký sýký tutuyor 2.04 direnci koymuþ sözde yani buralardan bana mali verin diyor yukarý tasimam diyor aklý sýra yemez spek efendi mali kas kas nereye kadar artýk sende sýkýstýn aþaðý bassan alýcý var ne yapacaðýný sende sasirmissin kasma o kadar sýhhati ne yazýk sabýrla bekliyoruz
Ýþ güzar kardeþim senin memleket neresi mýpazýn hali ne olacak Tahta sahibi katýrlarý çok seviyor galiba sevilmeyecek bir hayvan deðil ama ..
Topla spek topla daha toplamadan gidemezsin !!!! Zamanin var !!!! Kademeler bos !!!
Yer Ýmleri