Originally Posted by
temel analiz 1
Yukarda yazýlan tüm hususlarý biliyoruz....
15 Temmuz Hande Fýrat, CNN baskýný sonrasý 0,60 lardan aldým, ilk olarak... Arsalarýný bizzat gidip inceledim, yerini, konumunu, çevresindeki kamulaþtýrmalarý, imar sürecini sürekli takip ettim...
Ýmar beklediðim gibi gelmeyince 2.50 lerden vedalaþtým.
Doðan ve MÝPAZ fetocu hakimlerden, fetocu maliyecilerden çok çekti...15 Temmuz sonrasý iþler deðiþti.... Batak medyadanda 1 milyar dolar alarak çýkartýldý, krize nakitte sokuldu...
15 yýldýr ilk kez mahkeme kazandýrýldý...
2017 fiyatlarýyla 590 tl lik m2 fiyatý, üstelik imarsýz, orman arazisi için...
Tekrar radarýma soktu MÝPAZ ý...
Eli kulaðýnda, Nisan da kazandýðý mahkeme dosyasýndaki deðerleme raporu ve MÝPAZ Avukatlarýnýn orman arazisi için istedikleri tutar dayanaklarýný, mahkeme dosyasýndan alýp okumam lazým... Mipaz ortaðý olarak dosyayý inceleyebiliriz, avukatlarýmýza fotokopisini aldýrabiliriz...
Haziran bilançosunda ara deðerleme için uðraþýyorum...Mahkeme dosyasýndaki raporlarda, m2 ye üstelik arsa bile olmayan araziye 590 iste, imarlý arsaný 100 den deðerle...
Bugün Yatýrýmcý Ýliþkileri Yetkilisi Volkan Beye dedim ki, temyiz mahkemesi savunmasýnda karþý tarafýn avukatý deseki, "Hakim bey, 590 tl fazla, zira Mipazýn kendisi bile imarlý arazisini bilançosunda 100 tl deðer biçiyor, siz yeþil alana 590 tl tazminat öde diyorsunuz..." dese, sizin avukatýnýz Ne cevap verecek... Bir an önce bu olumsuz durumu ortadan kaldýrýn...Doðru deðerlenmeyi çok acil yapýn...Deðerlemelerden kazançlý çýkmak için GYO yu gündeme acilen alýn...
O da, bu hususlarýn hepsinin yönetim tarafýndan deðerlendirildiðini, incelendiðini söyledi...
Yeni yeni MÝPAZ ortaðý olan arkadaþlar, önemli olan bu hususlar artýk... Önümüzdeki günlerin beklentileri bu hususlardaki ilerlemeler ve geliþmelerle ortaya çýkacaktýr, yoksa geçmiþteki imar oranlarýný falan hepimiz biliyoruz...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir
Yer Ýmleri