1,97 den sonra kayboldular... İnşallah açıktırlar...
Alnus dan açık kalana çookk ödünç verdim, 500 -1000 faizle... Hatta bir ara 1000 faizle almaya razıydılar, kızdım vermedim 9999 a yazdım... Almadılar, temerrüt tahtasına kaldılar, aracı kurumla papaz oldular...İnşallah yine açıktır, invest, alnus... 2 gün sonra aratırlar beni, ÖMK dan 500 faizle vermek istermisin diye...
Normalde bizden habersiz veremezler, ama takip etmeyen hesaptan verebilirler, açıkta kalan hesap iyi komisyon birakan bir müşteri ise.. Ama yasal olmaz...
Ödünç verdiğin gece çıkar, sabah geri girer... Hissen Takasbank ve MKK nezdinde senin hesabında tutulur..
Hele birde Çarşamba günü açık kaldıysa garibim, 4 günlük Ödünç bulması gerekir...
Diyelim ki 1000 faizle verdik, hesabı: (1000/365)X(adetxfiyat)=Günlük faiz kazancı
1,97 den sonra kayboldular... İnşallah açıktırlar...
Alnus dan açık kalana çookk ödünç verdim, 500 -1000 faizle... Hatta bir ara 1000 faizle almaya razıydılar, kızdım vermedim 9999 a yazdım... Almadılar, temerrüt tahtasına kaldılar, aracı kurumla papaz oldular...İnşallah yine açıktır, invest, alnus... 2 gün sonra aratırlar beni, ÖMK dan 500 faizle vermek istermisin diye...
Bu dedigin2 haftalik mipazdami gerceklestiGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alnus la ahlatci kendileri zaten. Birinden alip digerinden veriyolar.
FENERBAHÇE
Yer İmleri