1,97 den sonra kayboldular... Ýnþallah açýktýrlar...
Alnus dan açýk kalana çookk ödünç verdim, 500 -1000 faizle... Hatta bir ara 1000 faizle almaya razýydýlar, kýzdým vermedim 9999 a yazdým... Almadýlar, temerrüt tahtasýna kaldýlar, aracý kurumla papaz oldular...Ýnþallah yine açýktýr, invest, alnus... 2 gün sonra aratýrlar beni, ÖMK dan 500 faizle vermek istermisin diye...
Normalde bizden habersiz veremezler, ama takip etmeyen hesaptan verebilirler, açýkta kalan hesap iyi komisyon birakan bir müþteri ise.. Ama yasal olmaz...
Ödünç verdiðin gece çýkar, sabah geri girer... Hissen Takasbank ve MKK nezdinde senin hesabýnda tutulur..
Hele birde Çarþamba günü açýk kaldýysa garibim, 4 günlük Ödünç bulmasý gerekir...
Diyelim ki 1000 faizle verdik, hesabý: (1000/365)X(adetxfiyat)=Günlük faiz kazancý
1,97 den sonra kayboldular... Ýnþallah açýktýrlar...
Alnus dan açýk kalana çookk ödünç verdim, 500 -1000 faizle... Hatta bir ara 1000 faizle almaya razýydýlar, kýzdým vermedim 9999 a yazdým... Almadýlar, temerrüt tahtasýna kaldýlar, aracý kurumla papaz oldular...Ýnþallah yine açýktýr, invest, alnus... 2 gün sonra aratýrlar beni, ÖMK dan 500 faizle vermek istermisin diye...
Bu dedigin2 haftalik mipazdami gerceklestiGM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alnus la ahlatci kendileri zaten. Birinden alip digerinden veriyolar.
FENERBAHÇE
Yer Ýmleri