Benim hiç bir umudum yok aydýn doðan in bu þirketinden. Doðan yayýn holding te büyük bir talan yaptý. Doðan yayýnda insanlarý inim inim inletti. Evlerini baþlarýna yýktý adeta
Neyse ki mipaz da sizin kadar açýlmadým. Mipaz in içini de basaltsa, 5.80 den mal da bosaltirsa beni fazla etkilemez çünkü toplam 7500 lot mipaz im var maliyetin 9.65 tl. Ancak yine de paramiza çökūlmesi insanýn zoruna gidiyor..
Kuslu sitenin linkini atmanýz mümkün mü sn honky. Belki orada ki yorumlardan nasipleniriz.
Çok teþekkür ederim sn Hoky. Buradan da takip edelim.
Tanrý size sabýr versin mipaz a çok dalmýþsanïz. Vallahi ben aldýðým hisseleri maliyetime gelene kadar unutacam. Sadece bir sorum olacak çünkü kafamý kurcalýyor. Örneðin belirlenen sürede belirlenen fiyattan ayrýlma hakkýný kullanmadým. Hisse sonraki zamanlarda ayrýlma fiyatýndan daha aþaðýya düþer mi?
Endeks malum çok yüksek. Tepe taklak oldu biz 5.80 in üzerinde kalabiliyormuyuz?
Þirket arsasýný mý sattý yoksa g,t nü mü sattý belli deðil,,eylül itibariyle en hýrsýz, kaypak þirketleri bile solladý,,ýrza nin, muco nun, kuti nin,,,, hisselerinin þans bundan fazla gibi(ytd)..böyle piyasada atýný da týmarýnýda ......Bravo an itibariyle olimpiyat çocuðu oldunuz....( 25 yýllýk deneyim,,,boþuna denmiyor,, kahpeliðe dað dayanmaz diye!)
Baþkalarinin evlatlarý kova kova süt getirir,, bizimki si kova kova b.k getiriyor! Öyle ya da böyle 100 milyon $ a mülk satýyorsun,, tersine harekete giriyorsun,, ne gittin de ne düþüyorsun emsal olabilecek yaklaþýk 200 þirket sayabilirim,, kýyaslayýnca fiyatýnýn 20/ 25 tl olmam gerektiðini,,, en buyuk malýn bu arsa olmakla birlikte tek malýn bu mu? Yanlýþ bilmiyorsam,, büyük m2 8/10 dükkanýn var kira gelirin var,, ve sadece 2 personelin ,, ben bile 2 personelin sigortasýný karþýlayabilirim,,, 100 milyon $ üzeri malin(paran)olsun,,40 yili aþkýn firma deðerin olsun,,,sen gel buralarda eciþ/bücüþ ky yi kertikle,,,ne yapmak, nereye varmak istemektedir bu istikamet ,,,,çok yazýk oldu bu iþ grafik, formasyon, emalarla,,,,bla bla ilgili deðil,, niyetle ve itibarla ilgili zannýmca
Yer Ýmleri