Doðrudur burada yazýlanlarla iþ yapýlmaz , hisse alýmaz.Biz zihin jimnasitði yapalým...
Birçok platformda olumlu yazýlar gördüm bu hafta , holdingin imar için pazarlýklar yaptýðý falan konuþuluyor.
Medya grubunun satýþý sonrasý kapýlarýn açýldýðý v.s.
Bakalým ben hissede uzuncu kalacak gibiyim...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Sabah sabah acar menkulden 350bin lot satýþ geldi ama hisse týk demedi 1.41 tutundu, güç toplayýp 1.45 geçebilirse güzel hareketler bekleriz...
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bu tarz hareketlerine anlam veremiyorum satýþta týk yok kapanýþa yakýn salýyor geçen hafta 1.55 gördü kalýcý olamiyor bir türlü ky dökme mi amaç?nedir?ytd
Bir babayiðit gelse 5 kademe alsa 1.46 geçirtiverse soluðu 1.70 tavanýnda alacak gibi grafik var...üzerinde güzel çalýþma yapýlýyor...ytd
Satýþta fazla biþi yok,birileri sondaj yapýyo,kalkarsa bugün 1.50 geçebilir gibi...
Allahin belasi bu hisse. Kendileri alip kendileri satiyor. Bir boq olacagi yok bunun
Ben tavan tavan gideceðini düþünüyorum bu hissenin aslýnda...
Yer Ýmleri