AYDIN Doðanýn eski aþký milli piyango ozelleþmesi yakýn...ihaleyi bence kacýrmaz ..mipaz üzerinden ihaleye katýlacaktýr...kasada parada var...dohol lun hareketlenmesi..ihaleden dolayýymýþþþ...bakalým görecegiz...
AYDIN Doðanýn eski aþký milli piyango ozelleþmesi yakýn...ihaleyi bence kacýrmaz ..mipaz üzerinden ihaleye katýlacaktýr...kasada parada var...dohol lun hareketlenmesi..ihaleden dolayýymýþþþ...bakalým görecegiz...
Kuzey Marmara Otoyolu Sultanbeyli Giþesinin 50 metre giriþinden baþlar, kuzeyi otoyola komþu olarak devam eder... Otoyola komþu olmayan diðer tarafý, batý ve güneyi tam Sultanbeyli yerleþimine komþudur... Sultanbeyli Devlet hastanesi ve 3-4 lise ile hemen hemen komþudur. Hastane 10 - 15 metre, diðerleri 100-150 metre...
Kuzey tarafý Ömerli göletleri manzaralýdýr...
2.093.000 m2 dir...Tapusu tamamen Mipaz da olmakla birlikte, 1.720.000 küsürü kendisine, 300.000 m2 civarý, %25 kat karþýlýðý sözleþme yaptýðý hak sahiplerinindir... (Tazminat kazandýðý arazi ise 144.000 m2 nin 93.000 m2 si mipaza aitti, orman yapýldý...
2093.000 m2 lik arazi birilerinin çöreklendiði ve patronun mahkemeye verdiði arazi sanýyorum !!! Fakat bir önceki sayfadaki paylaþýlan kap haberinde arazinin tamamýna yakýnýna çörekleniþler görünüyo ( çok cüzi prefabrik yapýmý söz konusu ) ... yani bu hisse tam olarak iyi yerlere giderken neyi fiyatlayarak gidecek ???
Ýmarýna itiraz edilen arsa, arazi deðil...
Umudum, medyadan çýkartýlýp dolara boðultulurken, ayný zamanda arsalarý, arazileri için UMUT verilmesi, yol açýlmasý ihtimalinde... Ormana ayrýlan araziye 2017 fiyatýyla 590 tl tazminat kazanmasýný bir ýþýk olarak görüyorum, kendimce...
Yani benimki bir rüya... Rüyam, hayallerim beni Mipaza ortak tutuyor...
Bence sen uzak dur...
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir...
Ýþte bunlarýn para ettiði yer borsa
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas verilerine göre, Yatýrým fonu veya fonlarý 2.100.000 lot almýþtý, son 10 günde.
Muhtemelen 800.000 lotluk blok satýþ bu fonlarýn birinden geldi. 1.300.000 lotu kaldý...Takas verilerini takip edeceðiz artýk...Umarým kýsa zamanda kalanýný da verir ve defolup gider...
Yer Ýmleri