Ole dusunmeyin bizim insanimiz cabuk unutuyor 2 liralarda alark hol yuzune bakmayanlar 10 na gidecek diye 5 lerden atladi oda cok surundurmustu yada 7 lerden 70 kurusa dusen milleti kn kusturan cemas 1 sene sonra 1.40 lara gitti yine forumlarda 1 uzeri maliyetliler cirit atiyorGM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani isin ozu bizim insanimiz kalkana atlamayi sever
GM 8 d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýbrahim kardeþ sen konuyu yanlýþ anlamýþsýn
Bu drilling denen arkadaþ ve grubu; kendi aðzýyla söyledi; yýllardýr tahtayý ayný bantta tutup para kazanýyormuþ. Uyk gelip bunlarýn elinden malý alýp oyun dýþýna itmiþ. Bunlarda mallarýný geri almak için sürekli fiyatýn düþmesini istiyorlar. Kýsacs ÜYK ile tersler.
1.50 lerden hisseyi kaptýranlar, birazcýk zarardan medet umuyor...
Sadece gülüyorum...
MÝPAZ ý kar açýklayacak diye alan var mý, bu günlerde...Asla... Herkes Mipazý arsasý ve tazminat mahkemesi, gyo dedikodularý, muhtemel birleþme beklentileri ve benzerleri için alýr...
Haaaa kar beklediðimiz zamanlar da gelecek...Mesala bu yýl sonu....Hemde ne kar.... En yakýn hayalim bu...Nedenini tekrarlamama gerek yok, eski yazýlarýmda var...
Ama asla yatýrým tavsiyesi deðildir, 1.40 lardan 2.10 a geldi..Net %50 arttý... Babalar alýyor zaten, onlar benden daha geniþ bilgilere sahiptir zaten...
Þu anda ÜYK nýn maliyeti, benim gibi eski MÝPAZ cýlarýn 2 katý...
Yolu açýk olsun, geri vitese takmadan, hep ileri viteste gidiyor...Biz küçük yatýrýmcýlara da kazandýrýyor...
1.80 lerde týrsýyorduk, 1.50 lere basar mý, diye... Þu an 2.10 larda...
MÝPAZ Tarihi ÜYK yý anarsa, 2 nin altýný unutturan adam diye, ansýn...
ÜYK alýþ girmedi þu ana kadar, kar kýsmý hariç sattým... Bir süre izleyeceðim...
asla yatýrým tavsiyesi veya satýþ tavsiyesi deðildir.
%50 kazandýrdý,küçük yatýrýmcýyý üzmedi, ÜYK.
Piyasanýn genel koþullarý nedeniyle GEÇÝCÝ olarak uzaklaþtým. Dediðim gibi karýmý realize ettim.
BEN SATTIM DÝYE KÝMSE SAT TAVSÝYESÝ GÝBÝ ALGILANMASIN...UZUN ZAMANDIR HÝSSEDEYÝM, BÝR SÜRE TÜM PÝYASADAN UZAK DURACAÐIM..
Yer Ýmleri