Sn olimpik forum.bi trimasu yapsa da yesek poaca ya da raziyiz gerci
Sn olimpik forum.bi trimasu yapsa da yesek poaca ya da raziyiz gerci
Cok tesekkurler sn olimpikforum
Kasým-Aralýk 2016'ya kadar D Yapý'nýn internet sitesinde "proje aþamasýndaki faaliyetlerimiz" bölümünde Ömerli Evleri projesi vardý. Ancak o tarihlerden sonra küt diye kaldýrmýþlardý internetten. Sonra yanlýþ hatýrlamýyorsam önce Aralýk 2016'da ve sonra 2017'de hatýrý sayýlýr arazi alýmýna devam edildi. Yine yanlýþ hatýrlamýyorsam toplamda 50 dönüm civarýnda yeni arazi alýndý. Þimdi çayýmý yudumlarken ve borsa haberlerini okurken aklýma geldi. Acaba taaaa o zamandan yani projenin siteden kaldýrýldýðý zamanlarda malum araziye ticari imar çýkacaðý biliniyor muydu. Yýllarca sen projeyi sitede tut sonra küt diye kaldýr. Ne bilim geliþmeler, haberler beni böyle düþünmeye sevketti. Ticari imar çýkarsa belki çok daha iyi olur. Tabi detaylarýný bilmek lazým. Bazýlarýmýz çok uzun zamandýr bu hissede bazýlarýmýz yeni girdi. Ben de yaklaþýk 2 senedir sabýrla bekliyorum. inþallah herkes gönlüne göre kazanç elde eder Mipaz'dan. Bu vesile ile þimdiden herkesin bayramýný kutlar, iyi tatiller dilerim. YTD
Rally mi yapýyor yoksa.
sabýr her derde deva ya sabýr![]()
Yer Ýmleri