***EMNIS*** EMÝNÝÞ AMBALAJ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***EMNIS*** EMÝNÝÞ AMBALAJ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Sonucu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 05.03.2019
Genel Kurul Tarihi 27.03.2019
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 26.03.2019
Ülke Türkiye
Þehir KOCAELÝ
Ýlçe DÝLOVASI
Adres D.O.S.B.1.Kýsým D-1003 Sk.No:4 Dilovasý/Kocaeli
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve toplantý baþkanlýðýnýn oluþturulmasý.
2 - Toplantý tutanaklarýnýn imzalanmasý için Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
3 - 2018 Yýlý Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý ve müzakeresi,
4 - 2018 Yýlý hesap dönemine ait Baðýmsýz Denetim Raporunun okunmasý,
5 - 2018 Yýlý hesap dönemine iliþkin finansal tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve tasdiki,
6 - Þirketin 2018 yýlý faaliyetlerinden dolayý Yönetim Kurulu Üyelerinin ayrý ayrý ibra edilmeleri,
7 - Yönetim Kurulunun 2018 yýlý hesap dönemine ait Þirket karýnýn kullaným þekli, daðýtýlacak kar payý oraný ve kar daðýtým tarihi konusundaki önerisinin kabulü, deðiþtirilerek kabulü veya reddi,
8 - 2017 yýlý Olaðan Genel Kurulu'nda Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmiþ olan Müfit Akgün'ün 2 Ocak 2019 tarihi itibariyle görevinden istifasý üzerine boþalan Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeliðine TTK'nýn 363. Maddesi uyarýnca Yönetim Kurulu Kararý ile seçilen Cemile Ebru Eken'in Genel Kurul'un onayýna sunulmasý,
9 - Yönetim Kurulu üye sayýsýnýn ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye sayýsýna göre yönetim kurulu üyelerinin ve baðýmsýz yönetim kurulu üyelerinin seçimi,
10 - Yönetim Kurulu üyelerinin ve baðýmsýz yönetim kurulu üyelerinin ücretlerinin belirlenmesi,
11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kanunu gereði 2019 yýlý hesap ve iþlemlerinin denetimi için Denetimden Sorumlu Komite tarafýndan belirlenen ve Yönetim Kuruluna bildirilen baðýmsýz dýþ denetleme kuruluþu seçimine iliþkin Yönetim Kurulu teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý,
12 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 17.01.2019 tarih ve 2019/4 Sayýlý Bülteni'nde yayýnlanarak kamuya açýklanan ve Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Þirketimize uyguladýðý idari para cezasýnýn uygulanmasýný gerektiren fiilerde sorumluluðu bulunan Þirket Yönetim Kurulu Üyelerine, söz konusu para cezasýnýn rücu edilip edilmeyeceði hususunda karar alýnmasý,
13 - Yönetim Kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun, þirketle iþlem yapma, þirkete borçlanma yasaðýna iliþkin 395 ve rekabet yasaðýna iliþkin 396'ncý maddelerinde belirtilen izinlerin verilmesi hususunun Genel Kurul'un onayýna sunulmasý ve karara baðlanmasý,
14 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluðu bulunan yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri hýsýmlarýnýn, Þirket veya baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek önemli bir iþlem yapmasý ve/veya Þirketin veya baðlý ortaklýklarýnýn iþletme konusuna giren ticari iþ türünden bir iþlemi kendi veya baþkasý hesabýna yapmasý ya da ayný tür ticari iþlerle uðraþan bir baþka ortaklýða sorumluluðu sýnýrsýz ortak sýfatýyla girmesi durumunda söz konusu iþlemler ile yukarýda sayýlanlar dýþýnda imtiyazlý bir þekilde ortaklýk bilgilerine ulaþma imkâný olan kimselerin, kendileri adýna ortaklýðýn faaliyet konusu kapsamýnda yaptýklarý iþlemler hakkýnda Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Kurumsal Yönetim Tebliði kapsamýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
15 - 2018 Yýlýnda yapýlan baðýþ ve yardýmlara iliþkin pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2019 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýrýn belirlenmesi,
16 - Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliðinin 12. Maddesi uyarýnca 2018 yýlýnda Þirketimiz tarafýndan 3. kiþiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatlere iliþkin olarak pay sahiplerine bilgi verilmesi,
17 - Konkordato süreci hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi
18 - Dilek, temenniler ve kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 Eminiþ Ambalaj 2018 Yýlý Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
EK: 2 Eminiþ Ambalaj Genel Kurul Ýç Yönerge.pdf - Ýç Yönerge
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý 1. 2018 faaliyet yýlýna ait Faaliyet Raporu görüþüldü.
2. Baðýmsýz denetim kuruluþu olarak BDO DENET BAÐIMSIZ DENETÝM VE DANIÞMANLIK A.Þ.'nin seçimi onaylandý.
3. 2018 faaliyet yýlýna iliþkin finansal tablolar onaylandý.
4. Yönetim Kurulu üyeleri 2018 yýlý çalýþmalarýdan dolayý ayrý ayrý ibra edildiler.
5. Yönetim Kurulu'nun kar daðýtýmý yapýlmamasý hususundaki teklifi kabul edildi.
6. Bir sonraki olaðan genel kurula kadar geçerli olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri ile Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üye seçimi yapýldý.
7. Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396.maddeleri kapsamýnda izin verildi.
8. Þirketin 2018 yýlýnda baðýþ yapmadýðý ile ilgili Genel Kurula bilgi verildi.
9. Þirket tarafýndan üçüncü kiþiler lehine verilen teminat, rehin veya ipotek bulunmadýðý veya elde edilen gelir veya menfaatlar olmadýðý hakkýnda Genel Kurula bilgi verildi.
10. Konkordato süreci hakkýnda bilgi verildi.
11. SPK Ýdari para cezasýnýn yönetim kurulu üyelerine rücu edilmemesine karar verildi.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 EMNIS - 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantý Tutanaðý 27032019.pdf - Tutanak
EK: 2 EMNIS 2018 YILI GENEL KURUL HAZIR BULUNANLAR LÝSTESÝ .pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 2018 yýlý olaðan genel kurulu 27 Mart 2019 tarihinde gerçekleþtirilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750192
BIST
(27/03/2019 - 16:36:55)

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri