***AFYON*** AFYON ÇÝMENTO SANAYÝ T.A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***AFYON*** AFYON ÇÝMENTO SANAYÝ T.A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yýlýna ait Olaðan Genel Kurul Toplantýsý sonucu bildirimi.
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 25.02.2019
Genel Kurul Tarihi 27.03.2019
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 26.03.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝSTANBUL
Ýlçe BEÞÝKTAÞ
Adres Sabancý Center Kule:2, 4.Levent-ÝSTANBUL
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðýnýn oluþturulmasý
2 - 2018 yýlýna ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunmasý ve müzakeresi
3 - 2018 yýlýna ait Denetçi Raporlarýnýn okunmasý
4 - 2018 yýlýna ait Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve tasdiki
5 - Faaliyet yýlý içinde boþalan Yönetim Kurulu üyeliðine, Yönetim Kurulunca seçilen Geçici Yönetim Kurulu üyesinin Genel Kurulun onayýna sunulmasý
6 - 2018 yýlý faaliyetlerinden dolayý Yönetim Kurulu üyelerinin ibra edilmeleri
7 - 2018 yýlý kârýnýn kullaným þeklinin, daðýtýlacak kâr ve kazanç paylarý oranlarýnýn belirlenmesi
8 - Denetçinin seçimi
9 - 2018 yýlý içinde yapýlan baðýþ ve yardýmlar hakkýnda Genel Kurul'a bilgi verilmesi
10 - Þirketin 2019 yýlýnda yapacaðý baðýþlarýn sýnýrýnýn belirlenmesi
11 - Yönetim Kurulu Baþkan ve üyelerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazýlý muameleleri yapabilmeleri için izin verilmesi
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Çaðrý Dökümanlarý
EK: 1 AFYON-2018 YILI OLAÐAN GENEL KURUL TOPLANTISI ÝLANI.pdf - Ýlan Metni
EK: 2 AFYON-2018 YILINA AÝT OLAÐAN GENEL KURUL BÝLGÝLENDÝRME DÖKÜMANI.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümaný
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý Þirketimizin 27 Mart 2019 günü saat 10:00'da Sabancý Center Kule:2 4.Levent - ÝSTANBUL adresinde yapýlan 2018 yýlý Olaðan Genel Kurul toplantýsýnda, özet olarak aþaðýdaki kararlar alýnmýþtýr.
1- Toplantý Baþkanlýðýna Þerafettin KARAKIÞ'ýn, Oy Toplama Memurluðuna Ýlker YILDIRIM' ýn, Tutanak Yazmanlýðýna Eren MANTAÞ' ýn seçilmelerine karar verildi ve Toplantý Baþkanlýðý oluþturuldu.
2-Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu okundu ve müzakere edildi.
3-Denetçi Raporlarý okundu.
4-2018 yýlýna ait Finansal Tablolar okundu, müzakere edildi ve tasdik edildi.
5-Boþalan Yönetim Kurulu üyeliðine yapýlan seçimler Genel Kurul onayýna sunuldu ve onaylandý.
6-Yönetim Kurulu üyeleri 2018 yýlý faaliyetlerinden dolayý ibra edildiler.
7-2018 yýlý karýnýn kullaným þekli belirlendi. Ve kar payý daðýtýlmamasýna karar verildi.
8- Þirketin 2019 yýlý faaliyet dönemindeki finansal raporlarýn denetlenmesi ile ilgili mevzuat kapsamýnda diðer faaliyetleri yürütmek üzere Güney Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ. firmasýnýn Denetçi olmasýna karar verildi.
9- 2018 Yýlý içinde yapýlan baðýþlar hakkýnda Genel Kurula bilgi verildi ve onaylandý.
10- 2019 Yýlýna iliþkin olarak Þirket'in yapacaðý baðýþlarýn sýnýrýnýn Þirket vergi öncesi karýnýn % 5'i (yüzde beþi) ve/veya 500.000 TL olarak belirlenmesine karar verildi.
11-Yönetim Kurulu Baþkan ve üyelerine T.T.K nýn 395. ve 396. Maddelerinde yazýlý muameleleri yapabilmeleri hususunda izin verilmesine karar verildi.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 AFYON ÇÝMENTO OLAÐAN GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAÐI.pdf - Tutanak
EK: 2 AFYON ÇÝMENTO OLAÐAN GENEL KURUL HAZÝRUN LÝSTESÝ..pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750208
BIST
(27/03/2019 - 16:53:04)

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri