SILVR.E payýnda 1 ay süreyle tedbirler uygulanacak
26/08/2022 06:20:30
SILVR.E payýnda 1 ay süreyle mevcut "Açýða Satýþ Yasaðýna" ilave olarak "Kredili Ýþlem Yasaðý", "Emir Ýptalinin, Emir Miktar Azaltýmý ile Emir Fiyat Kötüleþtirmesinin Yasaklanmasý", "Emir Toplama Bilgi Yayýnýnýn Kýsýtlanmasý" ve "Piyasa Emri ve Piyasadan Limite Emir Giriþinin Kýsýtlanmasý" tedbirleri uygulanacak.
BIST'ten KAP'a yapýlan açýklamada þöyle denildi:
"Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak GözetimTedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, TedbirYönetim Sistemi kapsamýnda piyasasýnda gerçekleþen iþlemler nedeniyleSilverline Endüstri ve Ticaret A.Þ.(SILVR.E) payýnda26/08/2022tarihindenitibaren1 ay süreyle mevcut "Açýða Satýþ Yasaðýna" ilave olarak "Kredili Ýþlem Yasaðý","Emir Ýptalinin, Emir Miktar Azaltýmý ile EmirFiyat Kötüleþtirmesinin Yasaklanmasý","Emir Toplama Bilgi Yayýnýnýn Kýsýtlanmasý" ve"Piyasa Emri ve Piyasadan Limite Emir Giriþinin Kýsýtlanmasý"tedbirleriuygulanacaktýr.
Tedbirlerinuygulanacaðý son tarih 23/09/2022'dir.
Ayrýca Yönerge'nin 5. maddesi çerçevesinde,SILVRpayýnýn piyasasýnda Yönerge'nin 6. maddesindebelirtilen emir ve iþlemleri nedeniyle aþaðýda adý belirtilen yatýrýmcýhakkýnda Borsamýz Pay Piyasasý'ndaki emir ve iþlemlerine yönelik olarak 26/08/2022tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açýða Satýþ ve Kredili ÝþlemYasaðý", "Brüt Takas" ve "Ýnternetten Emir ÝletilmesininKýsýtlanmasý" tedbirleri uygulanacaktýr.
Yatýrýmcý Adý Soyadý (MKK Sicil No)
ABDULLAHTAÞKIN (14158278)
Tedbirlerin uygulanacaðý son tarih 23/09/2022'dir."
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1058382
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://www.metalsmarket.net
https://www.montelnews.com/tr
http://twitter.com/ForeksTurkey


Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri