***DOBUR*** DOÐAN BURDA DERGÝ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***DOBUR*** DOÐAN BURDA DERGÝ YAYINCILIK VE PAZARLAMA A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi Olaðan Genel Kurul Kararlarý Tescil
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 20.02.2019
Genel Kurul Tarihi 18.03.2019
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 17.03.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝSTANBUL
Ýlçe ÜSKÜDAR
Adres Burhaniye Mahallesi, Kýsýklý Caddesi, No:65, Üsküdar/Ýstanbul
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn teþkili.
2 - Toplantý Tutanaðýnýn imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi.
3 - 1 Ocak 2018 – 31 Aralýk 2018 hesap dönemine ait Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu'nun okunmasý, görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
4 - 1 Ocak 2018 – 31 Aralýk 2018 hesap dönemine ait Baðýmsýz Denetim Kuruluþu Görüþü'nün okunmasý, görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
5 - 1 Ocak 2018 – 31 Aralýk 2018 hesap dönemine ait Finansal Tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
6 - Yönetim Kurulu Üyeleri ve yöneticilerin 1 Ocak 2018 – 31 Aralýk 2018 hesap dönemi faaliyet, iþlem ve hesaplarýndan ötürü ayrý ayrý ibra edilmeleri.
7 - Yönetim Kurulu'nun kar daðýtýmý yapýlmamasý yönündeki önerisinin okunmasý, görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
8 - Yönetim Kurulu üye sayýsýnýn ve görev süresinin belirlenmesi ile belirlenecek sürede görev yapmak üzere Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi.
9 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara baðlanmaksýzýn, Yönetim Kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticiler için belirlenen "Ücret Politikasý" ve politika kapsamýnda yapýlan ödemeler hususunda ortaklarýn bilgilendirilmesi.
10 - Yönetim Kurulu üyelerine görevleri süresince ödenecek ücretlerin belirlenmesi.
11 - Þirket "Baðýþ ve Yardým Politikasý"nýn okunmasý, görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
12 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara baðlanmaksýzýn, Þirket'in güncellenen "Bilgilendirme Politikasý" nýn okunmasý pay sahiplerinin bilgilendirilmesi.
13 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde Yönetim Kurulu'nun Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçimi ile ilgili önerisinin görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
14 - Þirket Esas Sözleþmesi çerçevesinde, 1 Ocak 2019 – 31 Aralýk 2019 hesap dönemi faaliyet ve hesaplarýnýn görüþüleceði Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'na kadar yardým ve baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi ve Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
15 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun izni ile Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasasý Kanunu, Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve ilgili mevzuatýn izin verdiði tutara kadar borçluluðu ifade eden sermaye piyasasý aracý (varant dahil) ihraç edilmesi ile ihraç zaman ve koþullarýnýn tespiti hususlarýnda 1 Ocak 2019 – 31 Aralýk 2019 hesap dönemi faaliyet ve hesaplarýnýn görüþüleceði Olaðan Genel Kurul Toplantýsý'na kadar Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi hususunun görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
16 - Þirket Esas Sözleþmesi çerçevesinde, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasasý Kanunu, Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve ilgili mevzuatýn izin verdiði tutara kadar kar payý avansý verilmesi ile zaman ve koþullarýnýn tespiti ile ilgili olarak Yönetim Kurulu'na yetki verilmesi hususunun görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
17 - Yönetim Kurulu Üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396'ncý maddelerinde yazýlý iþ ve iþlemleri yapabilmeleri için yetki verilmesinin pay sahiplerinin onayýna sunulmasý.
18 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara baðlanmaksýzýn yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluðu bulunan yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri hýsýmlarýnýn, ortaklýk ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek önemli bir iþlem yapmasý ve/veya ortaklýðýn iþletme konusuna giren ticari iþ türünden bir iþlemi kendi veya baþkasý hesabýna yapmasý ya da ayný tür ticari iþlerle uðraþan bir baþka ortaklýða sorumluluðu sýnýrsýz ortak sýfatýyla girmesi kapsamýnda gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi.
19 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara baðlanmaksýzýn Sermaye Piyasasý Mevzuatý ve ilgili düzenlemeler kapsamýnda Þirket'in 1 Ocak 2018 – 31 Aralýk 2018 hesap döneminde, sosyal yardým amacýyla vakýf, dernek, kamu kurum ve kuruluþlarýna yapýlan baðýþlar hakkýnda bilgi verilmesi.
20 - Genel Kurul'da oylamaya sunulup karara baðlanmaksýzýn üçüncü kiþiler lehine verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile gelir ve menfaat saðlanmadýðý hususlarýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý Þirketimiz'in 1 Ocak 2018 – 31 Aralýk 2018 hesap dönemi faaliyetlerine iliþkin Olaðan Genel Kurul Toplantýsý 18 Mart 2019 Pazartesi günü (bugün) saat 14:00'de Burhaniye Mahallesi, Kýsýklý Caddesi, No:65 Üsküdar/Ýstanbul adresinde yapýlmýþtýr. Alýnan Kararlarý içeren Olaðan Genel Kurul Toplantý Tutanaðý, Hazýr Bulunanlar Cetveli, Kar Daðýtým Tablosu iliþikte sunulmuþtur. Ayrýca Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Sonuç Bildirimi ile ilgili bilgi ve dokümanlara www.doganburda.com adresindeki Kurumsal Ýnternet Sitemiz'den de ulaþýlmasý mümkündür.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Kararlarý Tescili
Genel Kurul Kararlarý Tescil Edildi mi? Evet
Tescil Tarihi 01.04.2019
Ek Açýklamalar
Þirketimiz'in 18 Mart 2019 tarihinde yapýlan Olaðan Genel Kurul Toplantýsý sonuçlarý Ýstanbul Ticaret Sicil Müdürlüðü tarafýndan 01 Nisan 2019 tarihinde tescil edilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/751612
BIST
(01/04/2019 - 17:21:09)

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri