***LUKSK*** LÜKS KADÝFE TÝCARET VE SANAYÝÝ A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***LUKSK*** LÜKS KADÝFE TÝCARET VE SANAYÝÝ A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 YILI OLAÐAN GENEL KURUL TESCÝLÝ
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 19.03.2019
Genel Kurul Tarihi 12.04.2019
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 11.04.2019
Ülke Türkiye
Þehir KAYSERÝ
Ýlçe KOCASÝNAN
Adres Yenipervane Mah. Kocasinan Bulvarý No:163 Kocasinan Kayseri adresinde bulunan Novotel Kocasinan Toplantý Salonu
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Toplantý Baþkanlýðý'nýn oluþturulmasý
2 - Genel Kurul Toplantý tutanaðýnýn imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
3 - 2018 Yýlý hesap dönemine iliþkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý ve görüþülmesi,
4 - 2018 Yýlý hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Rapor özetinin okunmasý,
5 - 2018 Yýlý hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve karara baðlanmasý
6 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2018 yýlý faaliyet ve iþlemlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmeleri,
7 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kanunu gereði 2019 yýlý hesap ve iþlemlerinin denetimi için Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Dýþ Denetleme kuruluþu seçiminin görüþülerek karara baðlanmasý,
8 - 2018 Yýlý faaliyetlerinin zararla sonuçlanmasý nedeniyle Yönetim Kurulu'nun kar daðýtýmý yapýlmamasýna yönelik teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý,
9 - Yönetim Kurulu üyelerinin 1 yýl süre ile seçimi ve baðýmsýz Yönetim Kurulu üyelerinin belirlenmesi,
10 - Yönetim Kurulu üyelerinin ücretlerinin tespiti,
11 - Sermaye Piyasasý Kurulu Kurumsal Yönetim Ýlkeleri (1.3.6) çerçevesinde yýl içerisinde yapýlan iþlemler hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi,
12 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, 2018 yýlýnda þirket tarafýndan 3.kiþiler lehine verilen teminat, rehin ve ipotekler hakkýnda Genel Kurulun bilgilendirilmesi
13 - Yýl içerisinde yapýlan iliþkili taraf iþlemleri hakkýnda ortaklara bilgi verilmesi,
14 - 2018 yýlý içinde yapýlan baðýþlar hakkýnda Genel Kurulun bilgilendirilmesi ve 2019 yýlý baðýþ sýnýrýnýn belirlenmesi,
15 - Yönetim Kurulu üyelerine Þirket konusuna giren veya girmeyen iþleri bizzat veya baþkalarý adýna yapmalarý ve bu nev'i iþleri yapan þirketlere ortak olabilmeleri ve diðer iþlemleri yapabilmeleri hususunda Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri gereðince izin verilmesine dair karar alýnmasý,
16 - Dilek, temenniler ve kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý Genel Kurul gündem maddeleri görüþülmüþ olup, toplantý sonuç tutanaðý ekte sunulmuþtur.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Kararlarý Tescili
Genel Kurul Kararlarý Tescil Edildi mi? Evet
Tescil Tarihi 24.04.2019
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 Toplantý Tutanaðý 2018.pdf - Tutanak
EK: 2 Hazirun 2018.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
Ek Açýklamalar
12.04.2019 tarihinde gerçekleþtirilen 2018 yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýmýzýn tescile ait hususlarý Kayseri Ticaret Sicil Müdürlüðünce 24.04.2019 tarihinde tescil edilmiþtir. Saygýlarýmýzla.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758007
BIST
(25/04/2019 - 17:56:46)

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri