Kocaer Çelik, planlý revizyon, yeni makine ve teçhizatlarý devreye almak için A2 fabrikasýnda 24 Nisan-20 Mayýs arasýnda planlý duruþ yapacak
18/04/2023 06:24:00
Kocaer Çelik, A2 fabrika revizyonlarýný gerçekleþtirmek ve yeni makine ve teçhizatlarý üretim hatlarýnda devreye almak için A2 fabrikasýnda 24 Nisan 2023–20 Mayýs 2023 tarihleri arasýnda planlý duruþ yapacak.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þöyle denildi:
"Þirketimizin gelecek yýllardaki büyüme hedeflerini gerçekleþtirmek için yatýrým stratejilerimizi yenilenebilir enerji yatýrýmlarý ve katma deðerli yeni ürün yatýrýmlarý olarak belirlediðimizi daha önce kamuoyu ile paylaþmýþtýk. Özellikle dünyada üretimi zor ve kýsýtlý olan özel çelik profil ürünlerine odaklanan þirketimiz, 2021 yýlýnda toplam satýþ hacmindeki payý %33,1 olan katma deðerli ürün satýþýný 2022'de %42'ye çýkarmýþtý. Bu oraný daha da ileri yükseltme hedefimize paralel olarak, planladýðýmýz A2 fabrika revizyonlarýmýzý gerçekleþtirmek ve yeni makine ve teçhizatlarý üretim hatlarýnda devreye almak için A2 fabrikamýzda 24 Nisan 2023 – 20 Mayýs 2023 tarihleri arasýnda planlý duruþ yapýlacaktýr. Duruþ ardýndan yýlýn ikinci yarýsýndaki üretim planlamasýyla yýllýk hedeflenen üretim ve sevkiyat miktarýna ulaþýlacaktýr.
Aliaða A2 fabrikamýzdaki yeni katma deðerli ürünlerin üretimine yönelik son teknolojiyi kullanarak gerçekleþtireceðimiz revizyon yatýrýmlarý sonrasýnda artacak olan katma deðerli üretim miktarýmýzla þirketimiz küresel rekabet gücünü ve ihracatýný daha da artýrmayý hedeflemektedir."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alýntý yaparak yanýtla
01

Yer Ýmleri