*çin'de chinext fiyat endeksi %0,1 düþüþle 2191,80 puandan açýldý
*çin'de chinext fiyat endeksi %0,1 düþüþle 2191,80 puandan açýldý
*hong kong hang seng endeksi %0,2 düþüþle 18190,27 puanla açýldý
*hong kong hang seng tech endeksi %0,25 düþüþle 3617,57 puanla açýldý
Oncosem ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi arasýnda 9,46 milyon TL bedelli sözleþme imzalandý
01/06/2023 06:20:00
Oncosem ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi arasýnda 9,46 milyon TL bedelli sözleþme imzalandý.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þöyle denildi:
"Þirketimiz ile Akdeniz Üniversitesi Hastanesi arasýnda, "Kemoterapi Hazýrlama ve Uygulama Setleri Hizmet Alýmý" sözleþmesi, 9.456.000,00TL bedelle imzalanmýþtýr."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
GSD Holding baðlý ortaklýðý GSD Shipping ile Sumisho Marine arasýnda bir adet kuru yük gemisi yapýmý konusunda, niyet mektubu imzalandý
01/06/2023 06:20:30
GSD Holding baðlý ortaklýðý GSD Shipping ile Sumisho Marine arasýnda bir adet kuru yük gemisi yapýmý konusunda, niyet mektubu imzalandý.
"Þirketimizin %100 oranýndaki baðlý ortaklýðý GSD Shipping B.V. ile Sumitomo Corporation garantörlüðünde baðlý ortaklýðý Sumisho Marine Co. Ltd. arasýnda,Japonya'da inþa edilecek bir adet kuru yük gemisi yapýmý konusunda,niyet mektubu imzalanmýþtýr. "
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Penguen Gýda, Arazi tipi güneþ enerji santrali için, Baðlantý Anlaþmasýna Çaðrý Mektubu baþvurusunu yaptý
01/06/2023 06:21:00
Penguen Gýda, Arazi tipi güneþ enerji santrali için, Baðlantý Anlaþmasýna Çaðrý Mektubu baþvurusunu yaptý.
"16.05.2023 tarihli özel durum açýklamamýza iliþkin olarak, Lisanssýz Elektrik Üretim Yönetmeliði 5.1.h maddesi kapsamýnda Uþak ili sýnýrlarý içerisinde 6,8 MWp gücünde Arazi tipi güneþ enerji santrali için, Baðlantý Anlaþmasýna Çaðrý Mektubu baþvurumuz 31.05.2023 tarihinde (bugün) Osmangazi Elektrik Daðýtým Þirketi‘ne yapýlmýþtýr. "
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Banvit'in Ýleri Ýþlem Tesisi ve Piliç Üretim Tesisi için kapasiteyi artýrmaya yönelik yatýrýmlarý tamamlandý
01/06/2023 06:21:30
Banvit'in Ýleri Ýþlem Tesisi ve Piliç Üretim Tesisi için kapasiteyi artýrmaya yönelik yatýrýmlarý tamamlandý.
"25.05.2021 tarihli KAP açýklamamýzda, Bandýrma Piliç Üretim Tesisimiz ile Ýleri Ýþlem Tesisimizin üretim kapasitelerini artýrmaya yönelik yatýrýmýmýzýn 2 yýl içerisinde tamamlanacaðý bilgisine yer verilmiþtir.
Þirketimizin Ýleri Ýþlem Tesisi ve Piliç Üretim Tesisi için kapasiteyi artýrmaya yönelik yatýrýmlar tamamlanmýþ olup yatýrýmýn toplam tutarý 26,7 Milyon USD'dir. Bununla birlikte verimliliði artýrmaya yönelik makina ve ekipman için 9,3 Milyon USD tutarýnda yatýrým yapýlmýþtýr.
"
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Naturelgaz, Trakyagaz CNG ihalesi sonucu 19 ilçe için "CNG Alým Ýþi Sözleþmesi" imzaladý
01/06/2023 06:22:00
Naturelgaz, Trakyagaz CNG ihalesi sonucu 19 ilçe için "CNG Alým Ýþi Sözleþmesi" imzaladý.
"Trakya Bölgesi Doðal Gaz Daðýtým Anonim Þirketi ("Trakyagaz") tarafýndan gerçekleþtirilen Sýkýþtýrýlmýþ Doðal Gaz (CNG) ihalesi sonucunda 19 ilçe için toplam 107.069.789 Sm3'lük "CNG Alým Ýþi Sözleþmesi" Þirketimiz tarafýndan bugün (31.05.2023) imzalanmýþtýr. 2022 yýlýnda Trakyagaz'ýn lisans sahibi olduðu daðýtým bölgesinde 14 ilçeye CNG ikmali Þirketimizce gerçekleþtirilmiþ olup bu yeni ihale ve sözleþme ile birlikte ikmal edeceðimiz ilçe sayýsý 19'a çýkmýþtýr. Sözleþmeye göre anýlan miktarýn 43.696.388 Sm3'ünün 2023 yýlýnda, 63.373.401 Sm3'nün ise 2024 yýlýnda tüketilmesi beklenmektedir."
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter
Yer Ýmleri