Bugünkü Siyasi ve Ekonomik Ajanda
14/03/2024 06:00:00
14 Mart 2024 Perþembe
04:00 Japonya'nýn Uluslararasý Ýþlerden Sorumlu Maliye Bakan Yardýmcýsý Masato Kanda, OECD ve Asya Kalkýnma Bankasý Enstitüsü'nün ev sahipliði yaptýðý "Asya'da Sermaye Piyasasý ve Finansal Reform Konulu Tokyo Yuvarlak Masa Toplantýsý"nda konuþacak.
06:00 Filipinler Merkez Bankasý(BSP), 15 Þubat tarihli faiz toplantýsý tutanaklarý açýklanacak.
10:30 Þeker Gayrimenkul YO'nun Olaðan Genel Kurul toplantýsý gerçekleþtirilecek.
11:00 Özbekistan Merkez Bankasý(CBU), faiz kararýný açýklayacak.
11:00 Özsu Balýk'ýn Olaðanüstü Genel Kurul toplantýsý gerçekleþtirilecek.
11:00 Ýsveç Merkez Bankasý(Riksbank) Baþkan Yardýmcýsý Anna Breman, Dagens Industri tarafýndan düzenlenen “Sürdürülebilir Finans” konferansýnda konuþacak.
12:30 Avrupa Merkez Bankasý(ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Frank Elderson, Frankfurt'ta düzenlenen Avrupa Bankacýlýk Federasyonu Ýcra Komitesi toplantýsýna katýlacak.
13:00 Ýsveç Merkez Bankasý(Riksbank) Baþkaný Erik Thedéen ve Ödemeler Departmaný Baþkaný Christina Wejshammar, 2024 Ödeme Raporu hakkýnda basýn toplantýsý düzenleyecekler.
14:00 Merko Gýda'nýn Olaðan Genel Kurul toplantýsý gerçekleþtirilecek.
14:00 Avrupa Merkez Bankasý(ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Isabel Schnabel, Frankfurt'taki Para Piyasasý Temas Grubu (MMCG) toplantýsýnda konuþacak.
15:00 Ukrayna Merkez Bankasý(NBU), faiz kararýný açýklayacak.
15:00 Avrupa Merkez Bankasý(ECB) Yönetim Konseyi Üyesi Klaas Knot, Hollanda Merkez Bankasý'nýn yýllýk raporunun sunumu için basýn toplantýsý düzenleyecek.
16:00 Almanya Baþbakaný Olaf Scholz, Berlin'de Litvanya Baþbakaný Ingrida Simonyte'yi kabul edecek.
17:00 Polonya Cumhurbaþkaný Andrzej Duda, Brüksel'deki NATO karargahýný ziyaret edecek ve NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile görüþecek.
21:00 Avrupa Merkez Bankasý(ECB) Baþkan Yardýmcýsý Luis de Guindos, Barselona'da düzenlenen etkinliðe katýlacak.
23:59 Mavi Giyim'in 2023 yýlý 4. çeyrek finansal sonuçlarý açýklanacak
23:59 Avrupa Komisyonu Baþkaný Ursula von der Leyen, Faroe Adalarý'ný ziyaret edecek.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri