Pasifik Eurasia Yönetim Kurulu, Demir Ýpek Yolu güzergahýnda þirket kurma ve/veya iþ birliði yapma konusunda yetkilendirme yaptý
25/04/2024 06:20:30
Pasifik Eurasia Lojistik Yönetim Kurulu, Demir Ýpek Yolu güzergahýnda Çin-Türkiye-Avrupa ve tersi yönünde demiryolu kombine yük taþýmacýlýðý hacmini arttýrmak amacýyla þirket kurma ve/veya iþ birliði yapma konusunda yetkilendirme yaptý.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þöyle denildi:
"Þirketimiz, demiryollarý üzerinden uluslararasý ticaret taþýmacýlýðý ve lojistiðine odaklanmak suretiyle hýzlý büyümeyi, iþ hacmini arttýrmayý, daha iyi hizmet sunmayý ve özel sektörün dinamizmiyle rekabetçi yaklaþýmlarla ilerlemeyi hedeflemektedir.
Bu doðrultuda Yönetim kurulumuz 24.04.2024 tarihli toplantýsýnda Demir Ýpek Yolu güzergahýnda Çin-Türkiye-Avrupa ve tersi yönünde demiryolu kombine yük taþýmacýlýðý hacmini arttýrmak amacýyla þirket kurma ve/veya iþ birliði yapma konusunda yetkilendirme yapmýþtýr. Bu sayede ülkemizin lojistik merkez olma konumunun güçlenmesine katkýda bulunurken Orta Koridor üzerinden taþýyacaðýmýz yük miktarýnýn artmasý, faaliyetlerimizin geniþlemesi saðlanmýþ olacaktýr.
Ayrýca bu inisiyatifimizle birlikte gelecekte Kalkýnma Yolu üzerinde gerçekleþecek faaliyetlerimiz için hazýrlýk süreci de baþlatýlmýþtýr.
Bu hususlardaki geliþmeler Kamuoyu ile paylaþýlmaya devam edecektir."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri