Pasifik Eurasia Yönetim Kurulu, Demir İpek Yolu güzergahında şirket kurma ve/veya iş birliği yapma konusunda yetkilendirme yaptı
25/04/2024 06:20:30
Pasifik Eurasia Lojistik Yönetim Kurulu, Demir İpek Yolu güzergahında Çin-Türkiye-Avrupa ve tersi yönünde demiryolu kombine yük taşımacılığı hacmini arttırmak amacıyla şirket kurma ve/veya iş birliği yapma konusunda yetkilendirme yaptı.
Şirket'ten KAP'a yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Şirketimiz, demiryolları üzerinden uluslararası ticaret taşımacılığı ve lojistiğine odaklanmak suretiyle hızlı büyümeyi, iş hacmini arttırmayı, daha iyi hizmet sunmayı ve özel sektörün dinamizmiyle rekabetçi yaklaşımlarla ilerlemeyi hedeflemektedir.
Bu doğrultuda Yönetim kurulumuz 24.04.2024 tarihli toplantısında Demir İpek Yolu güzergahında Çin-Türkiye-Avrupa ve tersi yönünde demiryolu kombine yük taşımacılığı hacmini arttırmak amacıyla şirket kurma ve/veya iş birliği yapma konusunda yetkilendirme yapmıştır. Bu sayede ülkemizin lojistik merkez olma konumunun güçlenmesine katkıda bulunurken Orta Koridor üzerinden taşıyacağımız yük miktarının artması, faaliyetlerimizin genişlemesi sağlanmış olacaktır.
Ayrıca bu inisiyatifimizle birlikte gelecekte Kalkınma Yolu üzerinde gerçekleşecek faaliyetlerimiz için hazırlık süreci de başlatılmıştır.
Bu hususlardaki gelişmeler Kamuoyu ile paylaşılmaya devam edecektir."
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter


Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri