Gersan Elektrik, üç þirketle toplam deðeri 1 milyon 155 bin olan tedarik sözleþmeleri imzaladý
21/05/2024 06:24:30
Gersan Elektrik, üç þirketle toplam deðeri 1 milyon 155 bin olan tedarik sözleþmeleri imzaladý.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þöyle denildi:
"Þirketimiz ile AHEN MADEN firmasý arasýnda, firmanýn Kablo Kanallarý ve sair ekipman ihtiyaçlarýnýn þirketimiz tarafýndan tedarik edilmesine yönelik ve yaklaþýk olarak 430.000,00 USD (DörtYüzOtuzBinAmerikanDolarý) bedelli sözleþme imzalanmýþ ve sipariþleri alýnmýþ olup, bahsi geçen ürünlerin üretim süreci baþlamýþtýr.
Þirketimiz ile GRANADA EUROPE firmasý arasýnda, firmanýn ONYX TOWER projesi için ihtiyaçlarýnýn þirketimiz tarafýndan tedarik edilmesine yönelik ve yaklaþýk olarak 232.000,00 USD (ÝkiYüzOtuzÝkiBinAmerikanDolarý) bedelli sipariþ alýnmýþ ve bahsi geçen ürünlerin üretim süreci baþlamýþtýr.
Þirketimiz ile TECNIMONT firmasý arasýnda, firmanýn LPG EXTRACTION PLANT in RHOURDE EL BAGUEL projesi için Kablo Kanallarý, Topraklama ve sair ekipman ihtiyaçlarýnýn þirketimiz tarafýndan tedarik edilmesine yönelik ve yaklaþýk olarak 493.000,00 USD (DörtYüzDoksanÜçBinAmerikanDolarý) bedelli sipariþ alýnmýþ ve bahsi geçen ürünlerin üretim süreci baþlamýþtýr. "
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri