Bugünkü Siyasi ve Ekonomik Ajanda
03/12/2024 06:00:00
3 Aralýk 2024 Salý
00:30 New York Fed Baþkaný John Williams, Queens Ticaret Odasý tarafýndan düzenlenen bir sohbete katýlacak.
09:00 İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçýlarý Birliği (ÝTHÝB) stratejik ortaklýðýnda ve Orbit Consulting ve Kipaþ Holding iþ birliðinde düzenlenecek olan 5. Sustainability Talks Ýstanbul, Hilton Ýstanbul Bomonti’de gerçekleþtirilecek.
09:00 Türk Plastik Sanayicileri Araþtýrma Geliþtirme ve Eðitim Vakfý, PAGEV Türk Plastik Endüstrisi Kongresi’nin 17’ncisi düzenlenecek.
10:30 Rekabet Kurulu'NDA, Google Reklamcýlýk ve Pazarlama Ltd. Þti., Google International LLC, Google LLC, Google Ireland Limited ve Alphabet Inc.'ten oluþan ekonomik bütünlük hakkýnda yürütülen soruþturmanýn Sözlü Savunma Toplantýsý gerçekleþtirilecek.
11:00 Avrupa Merkez Bankasý (ECB) Yönetim Kurulu Üyesi Piero Cipollone, bir etkinlikte konuþacak.
12:00 Ýzlanda Merkez Bankasý (SI), Finansal Ýstikrar Raporu'nu yayýmlayacak.
12:50 Ýngiltere Merkez Bankasý (BoE) yetkilisi Philippe Lintern, "Küresel Döviz Kodu" hakkýnda FX Markets Europe etkinliðinde konuþacak.
14:00 Bor Þeker'in Olaðan Genel Kurul Toplantýsý gerçekleþtirilecek.
16:00 TÜSÝAD Küresel Siyaset Forumu’nun “21. Yüzyýlda Güç Dengeleri ve Küresel Güney” webinarý gerçekleþecek.
20:35 ABD Merkez Bankasý (Fed) Yönetim Kurulu üyesi Adriana Kugler, Detroit Ekonomi Kulübü'nde "Ýþgücü Piyasasý ve Para Politikasý" hakkýnda konuþacak.
23:45 Chicago Fed Baþkaný Austan Goolsbee, "Tarýmsal Girdi Ýçin Deðiþen Manzara" adlý Ortabatý Tarým Konferansý'nýn kapanýþ konuþmasýný yapacak.
23:59 Birleþik Arap Emirlikleri Dubai Borsasý "Milli Gün" nedeniyle kapalý olacak.
23:59 Birleþik Arap Emirlikleri Abu Dabi "Milli Gün" nedeniyle kapalý olacak.
23:59 NATO dýþiþleri bakanlarý, Genel Sekreter Mark Rutte baþkanlýðýnda iki günlük zirve için bir araya gelecek.
23:59 Rusya Merkez Bankasý (CBR) Baþkan Yardýmcýsý Aleksey Zabotkin, bir konferansta konuþacak.
23:59 Kazakistan Baþbakaný Olzhas Bektenov, Kýrgýz-Kazakistan Hükümetlerarasý Konseyi'nin 12. toplantýsýna katýlmak üzere Kýrgýzistan'ý ziyaret edecek.
23:59 ABD Baþkaný Joe Biden, Angola liderleriyle bir araya gelecek.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com)
Foreks
Metals Market
Montel News
Foreks Twitter

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri