Ýzdemir Enerji'nin Elektrik Üretim Santrali'nin geçici kapatma kararýnda mahkeme yürütmeyi durdurdu
17/03/2025 06:27:30
Ýzdemir Enerji'nin Elektrik Üretim Santrali'nin geçici kapatma kararýnda mahkeme yürütmeyi durdurdu.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"Þirketimizin 05.03.2025 tarihinde yapmýþ olduðu Haber ve Söylentilere Ýliþkin Açýklamada Ýzmir Ýli Aliaða Ýlçesinde yer alan Elektrik Üretim Santralimiz ile ilgili Ýzmir Büyük Þehir Belediyesi tarafýndan Ýþ yeri Açma ve Çalýþma ruhsat baþvurularýnda yer alan birtakým belge eksikliklerin tamamlanmasýna kadar kapatma uygulamak üzere tarafýmýza tebligat yapýldýðý, konuyla ilgili yetkili birimlerle temas halinde gerekli iþlemlerin ivedilikle yürütüldüðü ve bu süreçte üretim faaliyetlerinin aksamasýnýn beklenmediði ifade edilmiþti.
Söz konusu süreç devam ederken Þirketimiz tarafýndan kapatma uygulamasýna temel teþkil eden encümen kararýnýn yürütmesinin durdurulmasý ve iptali istemiyle dava açýlmýþ olup 14/03/2025 tarihinde(Bugün) Ýzmir Bölge Ýdare Mahkemesi tarafýndan encümen kararýnýn yürütmesinin durdurulmasýna karar verilmiþtir. "
Geliþmeler kamuoyu ile ayrýca paylaþýlacaktýr."
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter

Alýntý yaparak yanýtla
00
Yer Ýmleri