Aztek Teknoloji, pay baþýna net 1,15 TL nakit kar payý daðýtýmýný Genel Kurul onayýna sunacak
Aztek Teknoloji, pay baþýna net 1,15 TL nakit kar payý daðýtýmýný Genel Kurul onayýna sunacak
ARD Grup'un Çevre Bakanlýðý ile sözleþmesinde 40,5 milyon TL iþ artýþýna gidildi
25/03/2025 06:23:30
ARD Grup Biliþim'in Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakanlýðý ile sözleþmesinde 40,5 milyon TL iþ artýþýna gidildi.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"Þirketimizin daha önce imzaladýðý "Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakanlýðý Coðrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüðü Biliþim Sistemleri Yazýlým Geliþtirme, Bakým ve Danýþmanlýk Hizmeti" iþi kapsamýnda 29 personel istihdamýyla "Bakanlýk görev alaný kapsamýndaki faaliyetlerin gerçekleþtirilmesi için Bakanlýk birimlerinin sunduklarý hizmetlere göre ihtiyaç duyulan yeni yazýlýmlarýn geliþtirilmesi, var olan uygulamalarýn/sistemlerin/yazýlýmlarýn mevzuat yükümlülükleri ve güncel ihtiyaçlar çerçevesinde tek merkezden dijital dönüþümünün saðlanmasý, uygulamalarýn ihtiyaç duyacaðý raporlar için Bakanlýk Karar Destek Sistemi üzerinden raporlamanýn saðlanmasý, Bakanlýk birimlerine ait hizmetlerin E-Devlet kapýsýna entegrasyonunun saðlanmasý" projesi 18.12.2023 tarihinde açýlan ihaleye en uygun teklif firmamýz tarafýndan verilerek 3 yýl için Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakanlýðý, Coðrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüðü ile 217.500.000 TL (KDV Hariç) bedel ile ihale sözleþmesi 08.01.2024 tarihli KAP açýklamamýzda duyurulmuþtu.
Bu kapsamda Çevre, Þehircilik ve Ýklim Deðiþikliði Bakanlýðý Coðrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüðü'nün ihtiyaç duyulan hizmetlerin ve uygulamalarýn hayata geçirilmesi ve bu kapsamda gerekli olan danýþmanlýk hizmetlerinin temini için 31.12.2026 tarihine kadar KDV Dahil 40.532.000 TL tutarýnda Ýþ Artýþýna gidilmesi konusunda 24.03.2025 tarihinde þirketimize bildirimde bulunulmuþtur.. "
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com)
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Anadolu Hayat Emeklilik'in, 2024 yýlý karýndan pay baþýna 4,94 TL kar payý daðýtýmý Genel Kurul'da onaylandý
Turk Ýlaç, Pharmaget ve Zeus Ecza Deposu arasýnda serum satýþ anlaþmasý imzalandý
25/03/2025 06:24:30
Turk Ýlaç ve Serum Sanayi Anonim Þirketi, Polonya'da yerleþik Pharmaget Sp. Ýlaç Daðýtým Þirketi ve Zeus Ecza Deposu arasýnda 50 milyon adet farklý formülasyon ve farklý hacimlerde serum satýþ anlaþmasý imzalandý.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada, bu anlaþmanýn, hem þirketin uluslararasý ticaret hacmini artýracaðý, hem de Avrupa pazarýndaki yerini saðlamlaþtýracaðý ifade edildi.
Açýklamada, "Bu anlaþma ile Turkfleks markalý IV Paranteral Solüsyonlarýmýz (Serum) Avrupa Pazarýna giriþ yapmýþtýr." denildi.
Söz konusu sözleþmenin toplam bedeli 42,5 milyon euro (Güncel kur ile yaklaþýk 1.750.000.000 TL) olarak açýklandý.
Sözleþme kapsamýndaki ilk sipariþler sevk edilmeye baþlandý.
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
GSD Holding baðlý ortaklýðý GSD Varlýk Yönetim, Fibabanka'nýn ticari/kobi nitelikli portföyün ihalesini kazandý
25/03/2025 06:25:00
GSD Holding baðlý ortaklýðý GSD Varlýk Yönetim, Fibabanka'nýn ticari/kobi nitelikli portföyün ihalesini kazandý.
"Þirketimizin sermayesinin tamamýna sahip olduðu baðlý ortaklýðý GSD Varlýk Yönetim A.Þ., Fibabanka A.Þ.'nin 24/03/2025 tarihinde satýþa çýkarýlan toplam 110 milyon TL anaparaya sahip ticari/kobi nitelikli portföyün ihalesini en yüksek teklifi vererek kazanmýþtýr. Bu ihaleye toplam 14 varlýk yönetim þirketi katýlmýþtýr.
Ýhale sonuçlarýnýn kesinleþmesi ihaleyi açan finansal kuruluþ Yönetim Kurulu'nun onayýna baðlý olup, onay sonrasý sözleþmenin imza süreci ve satýþa konu alacaklarýn devir iþlemleri baþlatýlacaktýr."
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Akbank'ýn 2024 yýlý karýndan pay baþýna net 1,0387 TL nakit kar payý daðýtýmý Genel Kurul'da onaylandý
Gelecek Varlýk Yönetimi, Fibabanka'nýn bir bireysel portföyün ihalesini kazandý.
25/03/2025 06:26:00
Gelecek Varlýk Yönetimi, Fibabanka'nýn bir bireysel portföyün ihalesini kazandý.
"Þirketimiz, Fibabanka A.Þ.'nin 24.03.2025 tarihinde gerçekleþtirdiði tahsili gecikmiþ alacak satýþýnda, satýþa çýkarýlan 67,3 milyon TL anapara büyüklüðündeki 1 bireysel portföyün ihalesini en yüksek teklifi vererek kazanmýþtýr. Bu ihaleye toplam 18 varlýk yönetim þirketi katýlmýþtýr.
Ýhale sonuçlarýnýn kesinleþmesi ihaleyi açan banka Yönetim Kurulu'nun onayýna baðlý olup, onay sonrasý sözleþmenin imza süreci ve satýþa konu alacaklarýn devir iþlemleri baþlatýlacaktýr. "
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Efor Çay baðlý ortaklýðý Efor Gübre, halka arz izahnamesinin onaylanmasý için SPK'ya baþvurdu
25/03/2025 06:26:30
Efor Çay baðlý ortaklýðý Efor Gübre, halka arz izahnamesinin onaylanmasý için SPK'ya baþvurdu.
"Þirketimiz Yönetim Kurulu'nun 27.09.2024 tarihli ve 2024/20 numaralý kararý kapsamýnda; 02.10.2024 tarihinde %100 baðlý ortaklýðýmýz Efor Gübre Madencilik Sanayi Ticaret A.Þ.'nin halka açýlmasý ve paylarýnýn Borsa Ýstanbul'da iþlem görebilmesi amacýyla Sermaye Piyasasý Kurulu'na yapýlmýþ olan esas sözleþme tadil baþvurusunun onaylandýðý duyurulmuþtu.
Efor Gübre Madencilik Sanayi Ticaret A.Þ. yönetim kurulunca þirket sermayesinin artýrýlarak ihraç edilecek paylarýn halka arz edilmesi yolunda; hazýrlanan izahnamenin onaylanmasý için Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuruda bulunulmasýna karar verilmiþ olup, baþvuru 24.03.2025 tarihi itibariyle yapýlmýþtýr."
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Yer Ýmleri