Nurol GYO, "Prokar Ýnþaat Taahhüt Turizm Ticaret ve Sanayi Ticaret Ltd. Þti." ile adi ortaklýk sözleþmesi imzaladý.
Nurol GYO, "Prokar Ýnþaat Taahhüt Turizm Ticaret ve Sanayi Ticaret Ltd. Þti." ile adi ortaklýk sözleþmesi imzaladý.
Rekabet Kurulu, Türk Tuborg'un Antalya Alkollü ve Alkolsüz Ýçecek Sanayi ve Ticaret AÞ ve baðlý ortaklýklarýnýn hisselerinin tamamýnýn devralýnmasýna onay verdi.
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), DAP Gayrimenkul Geliþtirme AÞ (DAPGM) pay piyasasýnda gerçekleþtirilen iþlemlerle ilgili 5 kiþiye 6 ay geçici iþlem yasaðý getirdi.
Vestel Elektronik, organizasyon yapýsýnda deðiþikliðe gitti.
Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda COSMO.E paylarý 24/09/2025 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 23/10/2025 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar emir paketi tedbiri ile iþlem görecek.
Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda ADESE.E, LUKSK.E, DOBUR.E ve TUKAS.E paylarýnda 24/09/2025 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 23/10/2025 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecek.
selamlar hayýrlý günler
Bugünkü Siyasi ve Ekonomik Ajanda
25/09/2025 06:00:00
25 Eylül 2025 Perþembe
01:00 Guatemala Merkez Bankasý (Banguat), faiz kararýný açýklayacak.
02:50 Japonya Merkez Bankasý (BoJ), 31 Temmuz tarihli Para Politikasý Kurulu toplantýsýnýn tutanaklarýný açýklayacak.
09:00 Intermob 2025 7.Uluslararasý Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarlarý Orman Ürünleri Ve Ahþap Teknolojisi Fuarý Ýstanbul'da baþlayacak. (28.09.2025'e kadar)
09:00 Interfresh Euroasia /Meyve, Sebze ,Gýda,Gýda Ürünleri,Gýda Teknolojileri,Ambalaj,Tarým Teknolojileri,Depolama Ve Lojistik Fuarý Ýzmir'de baþlayacak. (27.09.2025)
09:45 Avrupa Merkez Bankasý (ECB) politika yapýcýsý ve Slovakya Merkez Bankasý Baþkaný Peter Kazimir, ekonomi politikalarý hakkýnda konuþacak ve Slovakya için makro tahminleri açýklayacak.
10:30 Ýsviçre Merkez Bankasý(SNB), faiz kararýný açýklayacak.
11:00 Avrupa Merkez Bankasý (ECB), Genel Konsey toplantýsýný gerçekleþtirecek.
11:30 Escort Teknoloji Yatýrým'ýn Olaðan Genel Kurul Toplantýsý gerçekleþtirilecek.
13:00 Batý Ege GYO'nun Olaðan Genel Kurul toplantýsý gerçekleþtirilecek.
14:00 Atlantis Yatýrým Holding'in Olaðan Genel Kurul Toplantýsý gerçekleþtirilecek.
15:20 Chicago Fed Baþkaný Austan Goolsbee, "Fed ve Ekonomi: Batý Michigan'daki Trendler" baþlýklý oturuma katýlacak.
16:00 New York Fed Baþkaný John Williams, Dördüncü Yýllýk ABD Dolarýnýn Uluslararasý Rolleri Konferansý'nda açýlýþ konuþmasýný yapacak.
16:00 Kansas City Fed Baþkaný Jeffrey Schmid, para politikasý, ekonomi ve bankacýlýk görünümü hakkýnda konuþacak.
17:00 ABD Merkez Bankasý (Fed) Denetim Baþkan Yardýmcýsý Michelle Bowman, 2025 Hibrit Finans Piyasalarý Kalite Konferansý'nda "Denetim ve Düzenleme" konusunda konuþma yapacak.
20:40 Dallas Fed Baþkaný Lorie Logan, Richmond Fer Araþtýrma Ekonomistleri Ýþbirliði Haftasý panelinde konuþacak.
22:00 Meksika Merkez Bankasý (Banxico), faiz kararýný açýklayacak.
22:30 San Francisco Fed Baþkaný Mary Daly, 2025 Batý Bankacýlarý Forumu'nda konuþacak.
23:59 Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan, Beyaz Saray'da ABD Baþkaný Donald Trump ile görüþecek.
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Yer Ýmleri