Gelecek Varlýk Yönetimi, Fibabanka'nýn satýþa çýkarýlan 55,6 milyon TL anapara büyüklüðündeki bir bireysel portföyün ihalesini kazandý.
Gelecek Varlýk Yönetimi, Fibabanka'nýn satýþa çýkarýlan 55,6 milyon TL anapara büyüklüðündeki bir bireysel portföyün ihalesini kazandý.
Hat-San, yurt dýþýnda yerleþik bir firma ile yapýlan Gemi Tamir, Bakým ve Onarým Sözleþmesini teslim etti.
Koç Metalurji, haddehane yatýrýmý kapsamýnda 83 milyon TL bedelle arsa satýn aldý.
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret AÞ'nin bedelsiz sermaye artýrýmýný onayladý.
Volatilite Bazlý Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamýnda DSTKF.E, ENSRI.E, LINK.E, VERTU.E ve YESIL.E paylarýnda 26/09/2025 tarihli iþlemlerden (seans baþýndan) 24/10/2025 tarihli iþlemlere (seans sonuna) kadar açýða satýþa ve kredili iþlemlere konu edilemeyecek.
Fenerbahçe Baþkaný seçilen Sadettin Saran ve yönetim kurulu üyeleri mazbatasýný aldý
SPK, Margün Enerji'nin bedelsiz sermaye artýrýmýný onayladý
25/09/2025 21:57:49
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), Margün Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret AÞ'nin bedelsiz sermaye artýrýmýný onayladý.
SPK haftalýk bülteninde yer alan karara göre, Þirket 1,77 milyar TL iç kaynaklardan karþýlanmak üzere bedelsiz sermaye artýracak.
Þirket'in mevcut 1,18 milyar TL olan sermayesi artýrým sonrasý 2,95 milyar TL'ye çýkacak.
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com)
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
SPK, Vega Portföy Yönetimi AÞ Hisse Senedi Þemsiye Fonu’nun kuruluþuna izin verdi
25/09/2025 22:02:47
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK), Vega Portföy Yönetimi AÞ Hisse Senedi Þemsiye Fonu’nun kuruluþuna izin verdi.
SPK haftalýk bülteninde yer alan karara göre, Vega Portföy Yönetimi AÞ’nin Vega Portföy Yönetimi AÞ Hisse Senedi Þemsiye Fonu’nun kuruluþuna izin verilmesi talebi olumlu karþýlandý.
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
Metals Market
Montel News
ForInvest Twitter
Yer Ýmleri