-
tera
Şirket Yönetim Kurulu'nun 19.01.2026 tarihli toplantısında; Sermaye Piyasası Kurulu'nun (III-39.1) sayılı Yatırım Kuruluşlarının Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkındaki Tebliğ'in 15'inci maddesi ve (II-17.1) sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği ekinde yer alan Kurumsal Yönetim İlkeleri'nin 4.3.7'nci maddesinde belirtilen usul ve esaslar kapsamında Şirketimizin 01.01.2026 tarihinde boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine, yapılacak ilk Genel Kurul Toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulmak ve selefinin görev süresini tamamlamak üzere Sayın Kadir BOY'un atanmasına ayrıca kendisinin Şirketimiz Kurumsal Yönetim Komitesi'ne başkan, Denetim ve Riskin Erken Saptanması Komitesi'ne üye olarak atanmasına karar verilmiştir.
Tasarruf sahiplerinin ve kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.
-
bakab
Şirketimize, 2022/10-11 vergilendirme dönemlerine ilişkin olarak Dahilde İşleme İzin Belgesi (DİİB) uygulamaları kapsamında gerçekleştirilen işlemler hakkında vergi idaresi tarafından toplam 10.924.734,62 TL tutarında KDV ve bu tutara ilişkin bir kat vergi zıyaı vergi ceza ihbarnamesi tebliğ edilmiştir.
Şirketimiz bu tebligata karşı tüm yasal haklarını kullanacak olup, bu aşamada herhangi bir ödeme yapılmamıştır.Kanuyla ilgili gelişmeler, özel durumların kamuya açıklanmasına ilişkin düzenlemelere uygun olarak yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
-
-
*abd'de dow jones endeksi 870,74 puan geriledi (1,76%)
-
*abd'de nasdaq bileşik endeksi 561,07 puan geriledi (2,39%)
-
*abd'de s&p 500 endeksi 143,15 puan geriledi (2,06%)
-
*çin'de chinext fiyat endeksi %0,2 düşüşle 3270,13 puandan açıldı
-
*çin'de shenzhen bileşik endeksi %0,4 düşüşle 2666,72 puandan açıldı
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri