***DERAS*** DERLÜKS DERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
***DERAS*** DERLÜKS DERÝ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
30.04.2020
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Bildirime Konu Durumun Niteliði
Üretim faaliyetlerinin pandemik salgýnýn etkisini azaltmasý nedeniyle tekrar baþlamasý
Durdurulan/Ýmkansýz Hale Gelen Faaliyetler Hakkýnda Bilgi
Pandemik salgýnýn etkisini azaltmasýyla birlikte üretim çalýþmalarýna baþlanmasý
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Nedeni
Pandemik salgýnýn etkisini azaltmasý
Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi
30.04.2020
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi
27.05.2020 Çarþamba 08:30 mesaiye baþlanacaktýr.
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Üretimine Etkisi
Negatif etki olmasý beklenmektedir.
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Satýþlarýna Etkisi
Negatif etki olmasý beklenmektedir.
Kýsmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satýþlar Ýçindeki Payý
Þu an için öngörülememektedir.
Ýþ Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kiþi Sayýsý
-
Ödenen/Ödenecek Kýdem Ve Ýhbar Tazminatlarýnýn Toplamý
-
Þirket Yönetimince Alýnan Tedbirler
Göreve dönen ve nöbetçi kalan bütün personelin Saðlýk Bakanlýðý'nca tavsiye edilen ve Þirketçe alýnan hijyen tedbirlerine riayet etmesi, sosyal mesafe, mask, eldiven, dezenfektan kullanýmýna dikkat edilmesi, mesai baþlangýcýnda ateþ ölçümü yaðýlmasý
Yeniden Faaliyete Baþlanmasý Ýçin Gerçekleþmesi Gereken Olaylar
Pandemik salgýnýn etkisinin azalmasý
Yeniden Faaliyete Baþlanacaksa Öngörülen Tarih
27.05.2020 Çarþamba 08:30'da mesaiye baþlanmýþtýr.
Þirketin Süreklilik Varsayýmýnýn Nasýl Etkileneceði
-
Açýklamalar
Pandemik salgýnýn etkisini azaltmasý sonucu Yönetim Kurulumuzun 30.04.2020 tarihli kararýna uyularak üretim çalýþmalarýna bu sabah itibariyle kýsmen baþlanmýþtýr. Özellikle potansiyel fuarlara yönelik çalýþmalar için kreasyon bölümü, pazarlama ve satýþ birimi faaliyete geçmiþtir. Dikimhane ve kesimhane gibi birimler ise ihtiyaç halinde vardiyalý olarak çalýþacaktýr.
Kamuoyunun ve yatýrýmcýlarýn bilgisine sunarýz.
Saygýlarýmýzla,
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/846819
BIST
(27/05/2020 - 09:43:38)
*derlüks: Pandemik salgýnýn etkisini azaltmasý sonucu yönetim kurulumuzun 30.04.2020 tarihli kararýna uyularak üretim çalýþmalarýna bu sabah itibariyle kýsmen baþlanmýþtýr
(27/05/2020 - 09:44:14)
*derlüks: özellikle potansiyel fuarlara yönelik çalýþmalar için kreasyon bölümü, pazarlama ve satýþ birimi faaliyete geçmiþtir
(27/05/2020 - 09:44:24)
*turcas petrol'ün vergi dairesine sunduðu tabloda 2020 yýlý 3 aylýk dönem net zararý 19.361.249 tl
(27/05/2020 - 11:34:39)
Yer Ýmleri