*oylum: Yatýrýmýn tam kapasite kullanýlmasýyla bisküvi üretiminin %100'e yakýn artmasý ve 48 kiþi ilave istihdam edilmesi hedeflenmektedir
(01/07/2020 - 09:06:15)
*oylum: Yeni üretim hattýnýn montajýnýn 1 ay içerisinde tamamlanmasý ve üretime alýnmasý planlanmaktadýr
(01/07/2020 - 09:06:05)
*oylum: þirketimizin 17/04/2020 tarihinde onaylanan yatýrým teþvik belgesi kapsamýndaki yeni bisküvi üretim hattý fabrikamýza teslim edilmiþ ve montaj çalýþmalarý baþlatýlmýþtýr, ayrýca mevcut hatlardan birinin revize çalýþmasý da tamamlanmýþtýr
(01/07/2020 - 09:05:57)
***PRKME*** PARK ELEKTRÝK ÜRETÝM MADENCÝLÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***PRKME*** PARK ELEKTRÝK ÜRETÝM MADENCÝLÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
-
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði'nin (Teblið) 11'inci maddesi gereðince Þirketimizde Yatýrýmcý Ýliþkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim ve Atama Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Sn. Yeþim Bilginturan bu görevinden ayrýlmýþtýr. Yeni atanacak Yatýrýmcý Ýliþkileri Bölümü Yöneticisinin adý, soyadý ve iletiþim bilgileri ayrýca kamuya duyurulacaktýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/853645
BIST
(01/07/2020 - 09:05:42)
Yer Ýmleri