***BUCIM*** BURSA ÇÝMENTO FABRÝKASI A.Þ.( Þirket Genel Bilgi Formu
***BUCIM*** BURSA ÇÝMENTO FABRÝKASI A.Þ.( Þirket Genel Bilgi Formu )
Yönetime Ýliþkin Bilgiler
Yönetim Kurulu Üyeleri
Adý-Soyadý Tüzel Kiþi Üye Adýna Hareket Eden Kiþi Cinsiyeti Görevi Mesleði Yönetim Kuruluna Ýlk Seçilme Tarihi Ýcrada Görevli Olup Olmadýðý Son 5 Yýlda Ortaklýkta Üstlendiði Görevler Son Durum Ýtibariyle Ortaklýk Dýþýnda Aldýðý Görevler Denetim, Muhasebe ve/veya Finans Alanýnda En Az 5 Yýllýk Deneyime Sahip Olup Olmadýðý Sermayedeki Payý (%) Temsil Ettiði Pay Grubu Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi Olup Olmadýðý Baðýmsýzlýk Beyanýnýn Yer Aldýðý KAP Duyurusunun Baðlantýsý Baðýmsýz Üyenin Aday Gösterme Komitesi Tarafýndan Deðerlendirilip Deðerlendirilmediði Baðýmsýzlýðýný Kaybeden Üye Olup Olmadýðý Yer Aldýðý Komiteler ve Görevi
ERGÜN KAÐITÇIBAÞI Erkek Yönetim Kurulu Baþkaný Ýþ Adamý / Ýþ Kadýný 19.03.1993 Ýcrada Görevli Yönetim Kurulu Baþkaný Çemtaþ Çelik Makine San. ve Tic. A.Þ. - Roda Liman A.Þ. - Ares Çimento A.Þ. - Tunçkül A.Þ. - Bursa Beton A.Þ. ( Yönetim Kurulu Baþkaný ) Hayýr 0.1 - Baðýmsýz Üye Deðil - Deðerlendirilmedi Evet -
MEHMET CELAL GÖKÇEN Erkek Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Sanayici 30.04.2012 Ýcrada Görevli Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Çemtaþ Çelik Makine San. ve Tic. A.Þ. - Roda Liman A.Þ. ( Yönetim Kurulu Üyesi )- B Plas A.Þ. - Bemsa A.Þ. - Bpo A.Þ. - Bupet A.Þ. - Test Tütün A.Þ. - Bemteks Ltd.Þti.- Norm Çevre Tek.A.Þ.- Stepin Tasarým A.Þ.- Buriþ A.Þ.- Gökçen San.Tic.Ltd.Þti.- Zeytursan A.Þ.- Bursa Uzay ve Havacýlýk Eð. A.Þ. - B.E.R.K. Radyo Tv.A.Þ. ( Yönetim Kurulu Baþkanlýðý ve Üyeliði ) Hayýr 8.14 - Baðýmsýz Üye Deðil - Deðerlendirilmedi Evet -
ÝSMAÝL TARMAN Erkek Yönetim Kurulu Baþkan Vekili Sanayici 27.03.2014 Ýcrada Görevli Yönetim Kurulu Üyesi Çemtaþ Çelik Makine San. ve Tic. A.Þ.. Bursa Beton A.Þ. ve Roda Liman Ýþl. A.Þ.( Yönetim Kurulu Üyesi ). Tarman Çimento A.Þ. - Atakule GYO A.Þ. - Ýpekiþ Mensucat T.A.Þ. - Tarman Tekstil Tic.A.Þ. - Tarman Dýþ Ticaret - Tarman Gayrimenkul Ýnþ.Tur.A.Þ. - MTM Gayrimenkul Ýnþ.Teks. Ýç Ve Dýþ Tic.A.Þ. ( Yönetim Kurulu Baþkanlýðý ve Üyeliði ) Hayýr 45.638 - Baðýmsýz Üye Deðil - Deðerlendirilmedi Evet -
MEHMET MEMDUH GÖKÇEN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Sanayici 19.03.1993 Ýcrada Görevli Yönetim Kurulu Üyesi Bursa Beton A.Þ. ( Yönetim Kurulu Üyesi ) - Bemsa Bursa Emprime Plastik San. Tic. A.Þ. - BPO B-Plas A.Þ. - B-Plas Bursa Plastik A.Þ.- Test Tütün Mamulleri A.Þ. - Buriþ A.Þ. - Gökçen San.Tic.Ltd.Þti. - Zeytursan A.Þ. - ( Yönetim Kurulu Baþkanlýðý ve Üyeliði ) Hayýr 0 - Baðýmsýz Üye Deðil - Deðerlendirilmedi Evet -
BÜLENT SELEN SARPER Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Sanayici 19.03.1993 Ýcrada Görevli Yönetim Kurulu Üyesi Sarper Tütün Tic. ve San. A.Þ.- Sarper Ýçecek Tic. ve San. A.Þ. ( Yönetim Kurulu Baþkaný ) Hayýr 0.27 - Baðýmsýz Üye Deðil - Deðerlendirilmedi Evet -
ÝRFAN ÜNÜR Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Sanayici 30.03.1995 Ýcrada Görevli Yönetim Kurulu Üyesi Bursa Beton A.Þ. ( Yönetim Kurulu Üyesi )-Ünürteks Tekstil San. Tic. Ltd. Þti. - Tekno-Last Ltd.Þti.( Müdürü ) Hayýr 0 - Baðýmsýz Üye Deðil - Deðerlendirilmedi Evet -
HÝDAYET NALAN TÜZEL Kadýn Yönetim Kurulu Üyesi Avukat 30.03.2015 Ýcrada Görevli Yönetim Kurulu Üyesi Çemtaþ Çelik Makine San. ve Tic. A.Þ. - Roda Liman A.Þ. - Tunçkül A.Þ. - Bursa Beton A.Þ. ( Yönetim Kurulu Üyesi ) - Ares Çimento A.Þ. (Yönetim Kurulu Baþkan Vekili) Hayýr 0 - Baðýmsýz Üye Deðil - Deðerlendirilmedi Evet Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi-Riskin Erken Saptanmasý Komitesi Üyesi
MUSTAFA TARMAN Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Ýþletme ve Yönetim Meslek Profesyoneli 28.03.2018 Ýcrada Görevli Yönetim Kurulu Üyesi Atakule Gayrimenkul Yatýrým Ortaklýðý A.Þ.- Ýpekiþ Mensucat T.A.Þ.- Tarman Dýþ Ticaret A.Þ.- Tarman Gayrimenkul Ýnþ. Tur. A.Þ.- MTM Gayrimenkul Ýnþ. Tekstil Ýç ve Dýþ Tic. A.Þ. - Roda Liman Depolama ve Lojistik Ýþletmeleri A.Þ.-Çemtaþ Çelik Makina San.ve Tic.A.Þ. Yönetim Kurulu Üyelikleri Hayýr 0 - Baðýmsýz Üye Deðil - Deðerlendirilmedi Evet -
NALAN ERKARAKAÞ Kadýn Yönetim Kurulu Üyesi Finans Sektörü Profesyoneli 28.03.2018 Ýcrada Görevli Deðil - Grant Thornton- Eren Baðýmsýz Denetim YMM.A.Þ. Partner Evet 0 - Baðýmsýz Üye https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/662369 Deðerlendirildi Hayýr Denetimden Sorumlu Komite Üyesi, Kurumsal Yönetim Komitesi Baþkaný, Riskin Erken Saptanmasý Komitesi Üyesi
CEVDET ERKANLI Erkek Yönetim Kurulu Üyesi Yeminli Mali Müþavir 28.03.2018 Ýcrada Görevli Deðil - Vera Varlýk Yönetim A.Þ. Yönetim Kurulu Baþkaný-Tekfinansal Yönetim Ltd.Þti. Yönetim Kurulu Baþkaný Evet 0 - Baðýmsýz Üye https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/662369 Deðerlendirildi Hayýr Riskin Erken Saptanmasý Komitesi Baþkaný, Denetimden Sorumlu Komite Baþkaný, Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/750987
BIST
(29/03/2019 - 17:35:10)

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri