*iþ yatýrým, tekfen holding hedef fiyatýný 27,09 tl'den 28,68 tl'ye yükselti, tavsiye 'tut'
(26/04/2019 - 11:02:35)
*iþ yatýrým, tekfen holding hedef fiyatýný 27,09 tl'den 28,68 tl'ye yükselti, tavsiye 'tut'
(26/04/2019 - 11:02:35)
***OLMIP*** OLMUKSAN INTERNATIONAL PAPER AMBALAJ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
***OLMIP*** OLMUKSAN INTERNATIONAL PAPER AMBALAJ SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
19.04.2019
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Bildirime Konu Durumun Niteliði
Þirket'in Çorlu Þubesi'nin faaliyetlerinin tamamen durdurulmasý ve toplu iþçi çýkartýlmasý hakkýnda
Durdurulan/Ýmkansýz Hale Gelen Faaliyetler Hakkýnda Bilgi
Çorlu Þubesi kutu fabrikasýndaki oluklu mukavva kutu üretimi
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Nedeni
Çorlu Þubesi'ni rekabet edebilecek seviyeye getirmek için teknik ve ticari açýdan kabiliyetlerini iyileþtirecek bir alternatif bulunamamasý
Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi
26.04.2019
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi
26.04.2019
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Üretimine Etkisi
Þirket yönetimi tarafýndan alýnan tedbirler, durumun müþterilere etkisini asgariye indirecektir.
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Satýþlarýna Etkisi
Þirket yönetimi tarafýndan alýnan tedbirler, durumun müþterilere etkisini asgariye indirecektir.
Kýsmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satýþlar Ýçindeki Payý
-
Ýþ Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kiþi Sayýsý
Çorlu Þubesi'nin kapatýlmasýndan etkilenen tüm çalýþanlar için çeþitli planlar üzerinde çalýþýlmaktadýr bu planlar çalýþanlarýmýza tek tek bildirilecektir.
Ödenen/Ödenecek Kýdem Ve Ýhbar Tazminatlarýnýn Toplamý
Çorlu Þubesi'nin kapatýlmasýndan etkilenen tüm çalýþanlar için çeþitli planlar üzerinde çalýþýlmaktadýr bu planlar çalýþanlarýmýza tek tek bildirilecektir.
Þirket Yönetimince Alýnan Tedbirler
Yeniden Faaliyete Baþlanmasý Ýçin Gerçekleþmesi Gereken Olaylar
-
Yeniden Faaliyete Baþlanacaksa Öngörülen Tarih
-
Þirketin Süreklilik Varsayýmýnýn Nasýl Etkileneceði
Þirketin sürekliliðine bir etkisi olmayacaktýr.
Açýklamalar
19 Nisan 2019 tarihinde Þirketimiz yönetim kurulu tarafýndan verilen karar uyarýnca (i) Teknik ve ticari deðerlendirme raporunda yer alan bulgular ýþýðýnda Þirketimizin Türkgücü OSB Mahallesi, 110. Sokak N5 Çorlu Tekirdað adresinde bulunan Çorlu Þubesi'ndeki üretim faaliyetlerinin geçici olarak durdurulmasýna, (ii) Faaliyetlerin geçici olarak durdurulduðu bu süreçte hâlihazýrda devam eden iþlerin ve bekleyen sevkiyatlarýn aksamamasý ve müþterilerin maðdur edilmemesi adýna gerekli önlemlerin alýnmasý ve bu iþler tamamlanana kadar Ýdari Ofis, Yükleme ve Sevkiyat departmanlarýnda çalýþan iþçilerin çalýþmaya devam etmesine, ancak diðer departmanlarda çalýþan iþçilerin idari izinli sayýlmasýna, (iii)Teknik ve ticari deðerlendirme raporunda yer alan tespitlerin daha detaylý araþtýrýlmasý ve deðerlendirilebilmesi amacýyla ek çalýþmalar yapýlmasýna, raporun Yönetim Kurulu'na ivedilikle sunulmasýna
(iv) Çorlu Þubesi'nin faaliyetlerine kalýcý olarak son verilerek kapatýlýp kapatýlmayacaðý, kapatýlmasý halinde burada kullanýlan teçhizat ve diðer taþýnýr mallar ile Çorlu Þubesi'nin üzerinde bulunduðu taþýnmazýn ne þekilde deðerlendirileceði ve benzeri konularda yönetim kurulumuzca, komite tarafýndan hazýrlanarak yönetim kuruluna sunulacak yukarýda bahsi geçen komite raporu incelendikten sonra karar verilmesine, her halükarda bu süreçte devamýna ihtiyaç duyulan faaliyetlerin tespiti ile deðerlendirme sürecinde bu faaliyetlere devam olunmasýna,
karar verilmiþti. Bu çerçevede, Þirket Yönetim Kurulunca çeþitli incelemeler yaptýrýlmaya devam edilmiþ, çeþitli alternatifler deðerlendirilmiþtir ve bunlarýn neticesinde: 1. Çorlu Fabrikasý'nýn hâlihazýrdaki teknik donanýmý ile ayný sektörde faaliyet göstermekte olan diðer iþletmeler ile baþarýlý bir þekilde rekabet edebilecek seviyede olmadýðý, 2. Çorlu Fabrikasý'nýn yerleþik olduðu arazinin ihtiyaç duyulan yatýrýmlarýn yapýlmasý için yeterli geniþliðe ve koþullara sahip olmamasý ve 3. Bu meblaðda bir yatýrýmýn Þirket'in diðer fabrikalarýnda kullanýlmasýnýn ekonomik olarak Þirket'e çok daha fazla verim ve yarar saðlayacaðý göz önünde bulundurularak Çorlu Þubesi'ndeki faaliyetin nihai olarak durdurulmasý hususunda çalýþmalarýn baþlatýlmasýna karar verilmiþtir. Bu karar kapsamýnda: (i) Faaliyetin kesin olarak durdurulmasýna karar verilmesinden ötürü, Çorlu Þubesi çalýþanlarýndan yönetim kurulumuza sunulan 25 Nisan 2019 tarihli norm kadro raporunda tespit olunan çalýþanlarýn iþ sözleþmelerinin Ýþ Kanunun 29. maddesi gereði toplu iþçi çýkarma baþvurusu yapýlarak 17 ve 18. madde hükümleri de dikkate alýnarak sona erdirilmesine, fesih tarihine kadar Þirket çalýþanlarýna idari izin verilmesine, fesih itibariyle çalýþanlarýn yasal haklarýnýn ödenmesine, (ii) Çorlu Þubesi'nin faaliyetlerinin iþbu yönetim kurulu kararý tarihi itibariyle de kalýcý olarak sonlandýrýlmasýna, sadece gözetim, taþýma, tasnif, montaja ve demontaja iliþkin iþlemler ile fabrikanýn kapatýlmasý ve mevcut iþlerin tasfiyesine iliþkin sair iþ ve iþlemlerin yapýlmasýna ihtiyaç bulunduðuna, bu iþleri yapacak iþçilerin iþ iliþkilerinin bir süre daha devamýna, Ýþ Kanunu'nun 29. Maddesi ve sair yasal mevzuat çerçevesinde iþlemlerin yapýlmasý ile ilgili olarak gerekli resmi baþvurularýn yapýlmasýna, (iii) Þirket'in Ýnsan Kaynaklan Departmanýnýn bu konudaki çalýþmalarýn denetlenmesi için Toplu Ýþ Sözleþmesi'nde yer alan hükümlere ve feshin son çare olmasý ilkesine uygun olarak gerekli her türlü önlemleri almasýna, (iv) Çorlu Þubesi'ndeki faaliyetlerin durmasýnýn olaðan bir sonucu olarak Þirket'in üretimde kullanýlan malvarlýðýnýn taþýnmasý ve satýþý ile tesisin ve arsanýn akýbetine iliþkin seçeneklerin deðerlendirilmesine, buna göre yapýlmasý gereken iþlemlere yönetim kurulu tarafýndan bilahare karar verilmesine, (v) 24/12/2013 tarihli ve 28861 sayýlý Resmi Gazete'de yayýmlanan Önemli Nitelikteki Ýþlemlere Ýliþkin Ortak Esaslar Ve Ayrýlma Hakký Tebliði (11-23.0'nin ("Teblið") 6. maddesinin 5. fýkrasý çerçevesinde yapýlan deðerlendirmede, [EK 1-25.04.2019 tarihli Norm Kadro Çalýþmasý ve SPK Mevzuatý Yönünden Ýnceleme Raporu] bu iþlemlerin, Teblið kapsamýnda Önemli nitelikte iþlem olarak addedilemeyeceðine, bu kapsamda genel kurul kararý almaya lüzum görülmediðine, (vi) Tüm bu hususlarýn da uygun yöntem ve sürede Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda açýklanmasýna, (vii) Þirket Genel Müdürü ERGUN HEPVAR'ýn, toplu iþçi çýkarma, tesisin ve Çorlu Þubesi'nde bulunan taþýnýrlarýn nasýl deðerlendirileceði konusunda müzakereleri sürdürme, Çorlu Þubesi'nin üzerinde bulunduðu taþýnmazýn satýþý ve bunlara iliþkin üçüncü kiþilerle ve kurumlarla yapýlmasý gereken iþlemleri yürütme de dahil olmak ancak bunlarla sýnýrlý olmamak üzere Çorlu Þubesi'nin kapatýlmasýna iliþkin her türlü iþ iþlemleri ifaya yetkili olarak atanmasýna, gerekli olmasý halinde bu hususta kendisine vekâlet verilmesine, oybirliði ile karar verilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758184
BIST
(26/04/2019 - 10:36:16)
***MAVI*** MAVÝ GÝYÝM SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***MAVI*** MAVÝ GÝYÝM SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Hayýr (No)
Hayýr (No)
-
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Þir kümaný ekte yer almakta olup, ayrýca www.mavicompany.com web sitemizin Yatýrýmcý Ýliþkileri sekmesinde yayýnlanmýþtýr.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758203
BIST
(26/04/2019 - 11:39:06)
***HALKB*** TÜRKÝYE HALK BANKASI A.Þ.( Pay Dýþýnda Sermaye Piyasasý Aracý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim (Faiz Ýçeren)
***HALKB*** TÜRKÝYE HALK BANKASI A.Þ.( Pay Dýþýnda Sermaye Piyasasý Aracý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim (Faiz Ýçeren) )
Özet Bilgi Borçlanma Aracý Ýhracý-Ýtfa
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ? Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ? Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 07.08.2018
Ýlgili Ýhraç Tavaný Bilgileri
Para Birimi TRY
Tutar 15.000.000.000
Ýhraç Tavaný Kýymet Türü Borçlanma Aracý
Satýþ Türü Halka Arz-Tahsisli-Nitelikli Yatýrýmcýya Satýþ
Yurt Ýçi / Yurt Dýþý Yurt Ýçi
Ýhraç Edilecek Sermaye Piyasasý Aracý Bilgileri
Planlanan Nominal Tutar 230.000.000
Türü Finansman Bonosu
Vadesi 26.04.2019
Vade (Gün Sayýsý) 91
Faiz Oraný Türü Ýskontolu
Satýþ Þekli Nitelikli Yatýrýmcýya Satýþ
ISIN Kodu TRFTHAL41929
Aracýlýk Hizmeti Alýnan Yatýrým Kuruluþu HALK YATIRIM MENKUL DEÐERLER A.Þ.
Satýþa Baþlanma Tarihi 24.01.2019
Satýþýn Tamamlanma Tarihi 24.01.2019
Vade Baþlangýç Tarihi 25.01.2019
Satýþý Gerçekleþtirilen Nominal Tutar 230.000.000
Kupon Sayýsý 0
Ýtfa Tarihi 26.04.2019
Kayýt Tarihi 25.04.2019 * Hak sahiplerinin belirlendiði tarih.
Yatýrýmcý Hesaplarýna Ödenme Tarihi 26.04.2019
Anapara / Vadesonu Ödeme Tutarý 230.000.000
Ödeme Gerçekleþtirildi mi? Evet
Ek Açýklamalar
Ýlgi: 24.01.2019 tarihli özel durum açýklamamýz. Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 27.09.2018 tarih ve 47/1101 sayýlý kararýna istinaden, Bankamýz tarafýndan 24.01.2019 tarihinde nitelikli yatýrýmcýya ihracý gerçekleþtirilen 91 gün vadeli, TRFTHAL41929 ISIN kodlu 230.000.000.-TL nominal deðerli bononun bugün (26.04.2019) itibarýyla vadesi gelmiþ olup, itfa iþlemi gerçekleþtirilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758204
BIST
(26/04/2019 - 11:40:34)
***EKGYO*** EMLAK KONUT GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***EKGYO*** EMLAK KONUT GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Hayýr (No)
Hayýr (No)
*
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
30 Nisan 2019 tarihinde yapýlacak Olaðan Genel Kurul'da Þirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliklerine TOKÝ tarafýndan Ertan KELEÞ, Hakan GEDÝKLÝ, Mustafa Levent SUNGUR ve Hakan AKBULUT aday olarak gösterilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758206
BIST
(26/04/2019 - 11:53:17)
***BERA*** BERA HOLDÝNG A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***BERA*** BERA HOLDÝNG A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yýlý Olaðan Genel kurul Toplantýsýnýn Çoðunluk Saðlanamamasý Nedeniyle Ertelenmesi Hk.
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 02.04.2019
Genel Kurul Tarihi 26.04.2019
Genel Kurul Saati 10:30
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 25.04.2019
Ülke Türkiye
Þehir KONYA
Ýlçe SELÇUKLU
Adres Niþantaþ Mah. Dr.M.Hulusi Baybal Cad. No:9 Bera Otel
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ, yoklama, Toplantý Baþkanlýðýnýn oluþturulmasý,
2 - 2018 hesap dönemine iliþkin Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý, müzakeresi
3 - 2018 hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetleme Raporunun okunmasý
4 - 2018 hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, müzakeresi ve onanmasýnýn görüþülmesi,
5 - 2018 hesap dönemi Faaliyetlerinden dolayý Yönetim Kurulu Üyelerinin ibrasýnýn görüþülmesi,
6 - 24.05.2018 tarihli Genel Kurul toplantýsýnda 3 yýllýðýna Yönetim Kurulu Üyeliðine seçilen Taç Turizm Seyahat Acentalýðý Rehberlik Hizmetleri San.Tic. A.Þ.'nin tüm aktif ve pasifi ile devrolunarak birleþmesi ve tüzel kiþiliðinin sona ermesi nedeniyle boþalan Yönetim Kurulu Üyeliðine 20.09.2018 tarihinde halefinin görev süresini tamamlamak üzere atanan Kompen PVC Yapý ve Ýnþaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Þ.'nin ve tüzel kiþiliði temsilen görevde bulunan Mustafa Ulvi BEZÝRCÝ'nin Genel Kurul'un tasviplerine sunulmasý,
7 - 2018 yýlý Dönem Karýnýn kullaným þekline iliþkin Yönetim Kurulu Teklifinin görüþülerek karara baðlanmasý,
8 - 01.01.2019 – 31.12.2019 hesap dönemi TTK ve SPK'nun ilgili düzenlemeler kapsamýndaki faaliyetleri yürütmek üzere Yönetim Kurulunca yapýlan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin Genel Kurul'un onayýna sunulmasý,
9 - 2018 Yýlýnda yapýlan Baðýþ ve Yardýmlar hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
10 - 2019 yýlýnda yapýlacak baðýþlar için üst sýnýr belirlenmesi,
11 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince 2018 yýlýnda Holdingin 3. kiþiler lehine verdiði teminat, rehin, ipotek ve kefaletler hakkýnda Genel Kurula bilgi verilmesi,
12 - T.T.K.'nýn 395. ve 396. Maddeleri ile SPK tarafýndan yayýmlanan II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliðinin eki 1.3.6 sayýlý Ýlke doðrultusunda, Yönetim Kurulu Üyelerine Þirketin iþtigal konusuna giren iþleri bizzat yapma konusunda özel iznin verilip verilmeyeceðinin görüþülmesi,
13 - Dilek ve temenniler, Kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Hayýr
Yapýlmama Nedeni Bera Holding A.Þ.'nin 26.04.2019 tarihli 2018 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Sermaye Piyasasý Kanunu'nun 29. maddesi ile Esassözleþmeye göre Toplantý Asgari Nisabý olan % 25 çoðunluðun saðlanamamasý nedeniyle Yönetim Kurulunun belirleyeceði ileri bir tarihe ertelenmiþtir.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 2018 Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Erteleme Tutanaðý.pdf - Tutanak
EK: 2 2018 Olaðan Genel Kurul Toplantý Hazirun Cetveli .pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
Ek Açýklamalar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758242
BIST
(26/04/2019 - 14:34:16)
***EGSER*** EGE SERAMÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
***EGSER*** EGE SERAMÝK SANAYÝ VE TÝCARET A.Þ.( Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim )
Özet Bilgi 2018 Yýlý Ortaklar Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Sonucu
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi 01.01.2018
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi 31.12.2018
Karar Tarihi 27.03.2019
Genel Kurul Tarihi 26.04.2019
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih 25.04.2019
Ülke Türkiye
Þehir ÝZMÝR
Ýlçe KEMALPAÞA
Adres KEMALPAÞA O.S.B. MAHALLESÝ ANSIZCA SANAYÝ SÝTESÝ SOKAK NO:297/1 35730 KEMALPAÞA/ÝZMÝR
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ, Saygý Duruþu, Toplantý Baþkanlýðý'nýn seçimi, Toplantý tutanaklarýnýn imzalanmasý hususunda Toplantý Baþkanlýðý'na yetki verilmesi,
2 - Þirket Yönetim Kurulu'nca hazýrlanan 2018 Yýlý Faaliyet Raporu'nun okunmasý, görüþülmesi ve onaya sunulmasý,
3 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin Baðýmsýz Denetim Kuruluþu Görüþü'nün okunmasý, görüþülmesi ve onaya sunulmasý,
4 - 2018 yýlý hesap dönemine iliþkin Finansal Tablolarýn okunmasý, görüþülmesi ve onaya sunulmasý,
5 - Þirketin 2018 yýlý faaliyetlerinden dolayý Yönetim Kurulu Üyeleri'nin ayrý ayrý ibra edilmeleri,
6 - Yönetim Kurulu'nun 2018 yýlý hesap dönemi kâr daðýtýmý ile ilgili önerisinin görüþülmesi, okunmasý, görüþülmesi ve onaya sunulmasý,
7 - Kar Daðýtým Politikasýnýn görüþülerek onaya sunulmasý,
8 - 2019 yýlý için Yönetim Kurulu üye sayýsýnýn ve görev süresinin belirlenmesi ile belirlenecek sürede görev yapmak üzere, Kurumsal Yönetim Komitesi tarafýndan önerilen Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyeleri ile diðer Yönetim Kurulu Üyeleri'nin seçimi,
9 - Yönetim Kurulu Üyeleri'nin ücret ve ücret benzeri her türlü mali haklarýnýn tespit edilerek karara baðlanmasý,
10 - Ücretlendirme Politikasýnýn görüþülerek onaya sunulmasý,
11 - Þirketimiz Kurucularýndan Sn. Ýbrahim Polat'a "Onursal Baþkan" ünvanýnýn verilmesi hususunun onaya sunulmasý,
12 - 2019 yýlý için Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde Denetimden Sorumlu Komitenin önerisi üzerine, Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu seçiminin görüþülmesi ve onaya sunulmasý,
13 - Baðýþ Politikasýnýn görüþülerek onaya sunulmasý,
14 - Menfaat Sahiplerine Ýliþkin Þirket Politikasýnýn görüþülerek onaya sunulmasý,
15 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri çerçevesinde, yardým ve baðýþlar konusunda bilgi verilmesi, 2019 yýlýnda yapýlacak yardým ve baðýþlarýn üst sýnýrýnýn belirlenmesi, bu konuda Yönetim Kurulu'na yetki verilmesinin görüþülmesi ve Genel Kurulun onayýna sunulmasý,
16 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. Maddelerinde yazýlý iþlemlerin ifasý hususunda Yönetim Kurulu'na izin verilmesinin onaya sunulmasý,
17 - Ýliþkili taraflarla 2018 yýlý içinde yapýlan ve yaygýn ve süreklilik arz eden iþlemler hakkýnda ortaklarýn bilgilendirilmesi,
18 - Þirketin pay sahipleri veya üçüncü kiþiler lehine ipotek, rehin ve benzeri teminatlar ve bu suretle menfaat saðlanmadýðý hususlarýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
19 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerinin, Yönetim Kurulu Üyelerinin, idari sorumluluðu bulunan yöneticilerin ve bunlarýn eþ ve ikinci dereceye kadar kan ve sýhri hýsýmlarýnýn, Þirket veya baðlý ortaklýklarý ile çýkar çatýþmasýna neden olabilecek önemli bir iþlem yapmasý ve/veya þirketin veya baðlý ortaklýklarýnýn iþletme konusuna giren ticari iþ türünden bir iþlemi kendi veya baþkasý hesabýna yapmasý ya da ayný tür ticari iþlerle uðraþan bir baþka ortaklýða sorumluluðu sýnýrsýz ortak sýfatýyla girmediði konusunda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
20 - Dilekler ve Kapanýþ
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý? Evet
Genel Kurul Sonuçlarý Þirketimiz Ege Seramik A.Þ.'nin 2018 Yýlýna iliþkin Olaðan Genel Kurul toplantýsý, 26 Nisan 2019 tarihinde yapýlmýþtýr. Toplantý Tutanaðý ile Hazýr Bulunanlar Listesi ekte verilmiþtir. Sayýn Ýbrahim POLAT'da Onursal Baþkan olarak seçilmiþtir. Yönetim Kurulu'na bir yýl süre ile görev yapmak üzere, Sayýn Murat POLAT, Sayýn Baran DEMÝR, Sayýn Bülent ZIHNALI, Sayýn Ýbrahim Fikret POLAT ile Baðýmsýz Üye olarak Sayýn Dilek NAM ve Sayýn Tuba TARLAN seçilmiþlerdir.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým Görüþüldü
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1 26.04.2019 Hazýr Bulunanlar Listesi.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
EK: 2 26.04.2019 Toplantý Tutanaðý.pdf - Tutanak
Ek Açýklamalar
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/758241
BIST
(26/04/2019 - 14:30:13)
Yer Ýmleri