***TMPOL*** TEMAPOL POLÝMER PLASTÝK VE ÝNÞAAT SANAYÝ TÝCARET A.Þ.( Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
***TMPOL*** TEMAPOL POLÝMER PLASTÝK VE ÝNÞAAT SANAYÝ TÝCARET A.Þ.( Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi )
Ýlgili Þirketler []
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Faaliyetlerin Kýsmen veya Tamamen Durdurulmasý ya da Ýmkansýz Hale Gelmesi
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
24.03.2020
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Bildirime Konu Durumun Niteliði
Covid-19 Salgýný Etkisiyle Üretim Faaliyetlerine Ara Verilmesi hk.
Durdurulan/Ýmkansýz Hale Gelen Faaliyetler Hakkýnda Bilgi
Üretim Faaliyetleri
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Nedeni
Dünya Saðlýk Örgütü tarafýndan bir pandemi olarak tanýmlanan Corona Virüs (COVID-19) salgýnýnýn yayýlmasýnýn önlenmesi mücadelesi kapsamýnda, çalýþanlarýmýzýn saðlýðýnýn korunmasý ve iþ güvenliðinin saðlanmasý, ekonomik þartlarýn zora girmesine baðlý olarak üretimi saðlayacak yeterli sipariþin oluþmamasý
Varsa Yetkili Organ Karar Tarihi
24.03.2020-02.04.2020
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Geçerlik Tarihi
02.04.2020
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Üretimine Etkisi
-
Faaliyetlerin Durdurulmasýnýn/Ýmkansýz Hale Gelmesinin Þirketin Toplam Satýþlarýna Etkisi
-
Kýsmen Durdurma Sözkonusu ise Durdurulan Faaliyetlerin Toplam Üretim ve Satýþlar Ýçindeki Payý
-
Ýþ Akitleri Feshedilen/Feshedilecek Kiþi Sayýsý
Ýþ akdi feshi öngörülmemektedir.
Ödenen/Ödenecek Kýdem Ve Ýhbar Tazminatlarýnýn Toplamý
-
Þirket Yönetimince Alýnan Tedbirler
Covid-19 Korona virüs yayýlýmýnýn önlenmesi kapsamýnda iþ saðlýðý ve güvenliði tedbirleri alýnmýþtýr ve alýnmaya devam edecektir.
Yeniden Faaliyete Baþlanmasý Ýçin Gerçekleþmesi Gereken Olaylar
Covid-19 salgýnýnýn kontrol altýna alýnmasýna baðlý olarak, müþterilerimizin faaliyetlerine baþlayarak, üretim için yeterli sipariþ taleplerinin oluþmasý
Yeniden Faaliyete Baþlanacaksa Öngörülen Tarih
08.04.2020
Þirketin Süreklilik Varsayýmýnýn Nasýl Etkileneceði
Þirketin Süreklilik Varsayýmýna etkisi beklenmemektedir.
Açýklamalar
Bütün dünyayý ve ülkemizi etkisi altýna alan ve Dünya Saðlýk Örgütü tarafýndan pandemi olarak tanýmlanan Corona Virüs (COVID-19) salgýnýnýn yayýlmasýnýn önlenmesi mücadelesi kapsamýnda,
Çalýþanlarýmýzýn saðlýðýnýn korunmasý ve iþ güvenliðinin saðlanmasý
Salgýn nedeniyle ekonomik þartlarýn zora girmesi ile, çoðu müþteri ve tedarikçilerimizin faaliyetlerine ara vermesi nedeniyle, üretimi saðlayacak düzeyde sipariþ-talep oluþmamasý ve bu durumun ilerleyen dönemlerde de devam edeceði öngörülmesi nedeniyle,
Baþta yasal iþlemler olmak üzere üretim dýþý kalan operasyonlarýn devam ettirilebilmesi için gerekli personelimizin dönüþümlü olarak ofisten ve uzaktan çalýþma yöntemi ile çalýþmalarýna devam ettirilmesine,
Üretim faaliyetlerimize 02.04.2020-08.04.2020 tarihleri arasýnda ara verilmesine,
"Kýsa Çalýþma ve Kýsa Çalýþma Ödeneði Hakkýnda Yönetmelik" çerçevesinde ilgili mercilere baþvuru yapýlmasýna karar verilmiþtir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/834164
BIST
(02/04/2020 - 11:54:22)

Alýntý yaparak yanýtla
Yer Ýmleri