AYCES dipten yaklasýk % 70 yukarý tepki verdi. Diger turizmler ha keza..sen sürün.. Bir türlü geri alamadýlar bizim agalar Meturu ! Tutmadý plan...Güven vermedi bu haliyle !..ytd
AYCES dipten yaklasýk % 70 yukarý tepki verdi. Diger turizmler ha keza..sen sürün.. Bir türlü geri alamadýlar bizim agalar Meturu ! Tutmadý plan...Güven vermedi bu haliyle !..ytd
Evet.. görünen o ki adam gibi aga lazým bize...dedigini yapan ! Guçlü paralý..Reel..güven veren...ytd.
Turizm hissenin sadece adýnda kalmýþ; bir kaç gayrimenkul ve 5 tane güneþ enerji santrali var..
Geldik, gidiyoruz..
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
[QUOTE=sonli;4289818]Turizm hissenin sadece adýnda kalmýþ; bir kaç gayrimenkul ve 5 tane güneþ enerji santrali var..
NATEN ENERJI yi örnek alsýnlar öyleyse..9..lardan 15...lere getirdiler 5 gunde hisseyi..yada sektörel degiþiklik yapsýnlar..isim ve ünvan degýsýkligi...ytd
Bilmiyorumki neyin peþindesiniz ne yapmaya calýþýyorsunuz ? Kac gundur kendinizi paraladiniz cedellestiniz kan ter içinde kaldýniz. Aldiniz verdiniz bir arpa boyu yol alamadýnýz ! Güçsüz kaldýnýz piyasa karþýsýnda..paranýz yetmedi..Boyle al verle hisse götürülmez.
Hissenin degeri buralar degil. Sahipsizlikten...
Kriz deniyor ama ben Metu a cok olumsuz etkisi olacagýný düþünmüyorum ! Þoyleki ilk etapta gelir kaybi olacagi düþunulse bile bunun karsýlýgýnda giderlerinde de azalma olacaktir. Örnegin personel giderleri olmayacak..Hammadde ve tedarik gideri ve sorunu olmayacak. Daha onemlisi Turkiye enerji tuketmeye devam ediyor ! ki bu durumda Gunes enerji santrallerinden dolayi gelir yazacaktir !
Evet bu fiyatlari hak etmiyor METUR ! Sorunumuz...güven sahipsizlik yönetim sorunu gibi duruyor...ytd
Þirketin çalýþan sayýsý 10 zaten üstad; þirketin hammadde ve tedarik olayý yok gördüðüm kadarýyla.. Bak burada faaliyet raporu var, bir oku istersen:
Bildirim : https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/827174
PDF : https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...70c96f18f4036c
Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu!
Hicranlý hayatýn ne de son matemidir bu.
Tamda onu kastettmistim bende kardesim. Ýroni birazda ! Yani isletme giderlerin yok denecek kadar. Mal ve hizmet uretimi ve satimi sorunun yok. Isletme dahasý faaliyet giderlerin yok denecek kadar..Krizin sana etkisi yok denecek kadar ! Neden hala bu fiyatlarda ? Sahipsizlik..ytd
Bu arada katkiniz ve bilgilendirmeniz içinde ayrýca tesekkurler..Faydalandým tekrardan. Selamlar...
Ve de birseyler degisecekse o gunde bu günler..Biraz cesaret biraz güven biraz aksiyon alýnýrsa ve iyi anlatýlýrsa..piyasa da buna hazýr. Destekleyecektir ! Talepte gelecektir..Hissede dikkat ceken bir enerji birikti...Bu fiyatlarda bu hisse cok yazýk ! Yýllarin sirketini bu hallere getirmekte bir o kadar acý ! Ytd
Yer Ýmleri