50-60 tl.lik kaðýt 1,73 tl.lerde...ayýppppp looo hemde çokkk ayýppp.þu evimi satýp hakettiðin yee getireyim bari seniiii![]()
50-60 tl.lik kaðýt 1,73 tl.lerde...ayýppppp looo hemde çokkk ayýppp.þu evimi satýp hakettiðin yee getireyim bari seniiii![]()
50-60 tl.lik kaðýt 1,73 tl.lerde...ayýppppp looo hemde çokkk ayýppp.þu evimi satýp hakettiðin yere getireyim bari seniiii![]()
bizim meturda herþey var ...otel var arazi var elektrik var ..hatta baþka hisse alacak kadar çook paramýzda var....lakin itibarýmýz yokkk.50 -60 bin tl.olmasý gereken yerimiz 1,78 tl...itibar yokkk...itibarrr...parasý bol her çiçekten bal almaya çalýþan hovarda pavyon pzv.gi gibiyiz.....lakin evdeki hatuna faydamýz yokkk ....pzv.lik böyle biþey iþteeee......BURDA ÖNEMLÝ OLAN ÞUUU EVDEKÝ HATUN BU DURUMA NE KADAR TAHAMMÜL EDER?ÝHMAL ÖLDÜRMEZ LAKÝN KÜSTÜRÜRSE SONSUZA KADAR SÜRÜNDÜRÜR.....![]()
Son düzenleme : egecballh1; 24-04-2020 saat: 11:30.
maalesef kademelere bakýyorum, hisseye yatýrýmcý gelmiyor kademeler çok zayýf ya kendileri bir hareket yaptýrýyorlar veya telegram-twitter gruplar vur-kaç yapýp çýkýyorlar artýk bilanço düzgün gelirse ancak o zaman gerçek yatýrýmcý gelir bence ytd.
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
TEKTU gibi sahipleri alavere dalavere olan kaðýtlar bile hareketli ...karadeniz sahtekarlarý....bizim ege akdeniz efesi ,,,pezo luðu kaldýrmaz ......düþtüðü yerden kalkar yine ADAM GÝBÝ YOLUNA DEVAM EDER...HAYDÝÝÝ.....AZ KALDI GETÇEEEN DEYOOONNN GETMEYOOONNN![]()
NEYSE HOÞÇAKALLLLL..ELVEDAAA....SÝZ TOPLAMAYA DEVAM EDÝN BEN DARDANELE GEÇTÝM ,,,MALÝYET 1,31 SATIÞ 1,75 TEÞEKKÜRLER HOÞÇAKALLL...![]()
BAKTIM BORSANIN EN UZCUZ KAÐIDI 2002 FÝYATINDA GERÝ GELDÝMMMMM....KAÇMAK YOKKKKK YOLA DEVAMMMMM...BASKILA BASKILA SEEENNNN![]()
Yer Ýmleri