borsada başka ucuz hisse yok döndüm dolaştım yine bu cimrilere geldim 2.05 maliyet yapıyorum verirse yüklü alacağım..
borsada başka ucuz hisse yok döndüm dolaştım yine bu cimrilere geldim 2.05 maliyet yapıyorum verirse yüklü alacağım..
Sayın egecballh 1 ve sayın zarbo degerli katkilarınız icin cok tesekkür ederim..Burada birlikte olmaktanda mutluyum. Ama birileri bizi mutsuz etmek için elinden gelen hileyi hainligi yapiyor.
Yani sonucta sen elektrik uretip satiyorsun. Hemde devlet garantili vede dolar cinsinden. Nasıl oluyorda hala evet sayın egecballh ın dedigi gibi batıyorsunuz ! Bu nasıl yönetim nasıl beceriksizlik ? Yine söyluyorum ortalama % 6 - 7 isletme faiziyle kaldıki tesvikli sektör ! Nasıl batiyorsunuz ? Yeni bir borç yapilanmasıda mı yapamıyorsunuz ? Güvenmiyor mu size bankalar ! Öyle ya siz sirketinize güvenmeyip 7.5 Milyonu diger sirket hisselerine yatırdigınıza göre piyasa mı size güvenecek ? Ayrıca bu hisse alimından hic mi kâr etmediniz ?
Sorular cok bir gün daha bekleyip genel kurulu görmek lazım. Ben kendi adıma bunlarla inatlasip mücadele etmeyi sectim gayette rahatım...bakalım ne olacak..ytd
Şirketin batması asla söz konusu değil. Tam tersine güneş parladıkça elektrik üretip kar eden şirket. Dolar borcu da kur farkından dolayı bilançoda zarar gözüküyor.
Şirketin en kasasında TL mevduat var ve bunu şuan borsada değerlendiriyor. Mart ayından bu yana hisseler en az yüzde 10-20 değer kazandı. İkinci çeyrekte iyi kar açıklayacaktır.
Yatırım arayışı içinde olan bir şirket. Geçen sene Asya İlaçla alım için görüştü sonra vazgeçti. Vazgeçmese korona sürecinde astronomik rakamlara gelebilirdi.
Bir yatırım haberi çok şey değiştirir.
ilaç işinden neden vazgeçtiler çok yanlış karar şimdi kafasını duvarlara vuruyorlardır..
2.06 üzeri yayı daha çok gererr..
genel kurul öncesi bir tavan yakışır salak bunlar ya enerji şirketi olacaksın tabelan değişicek hey hadi kendine gellllllllllll
Yer İmleri