borsada baþka ucuz hisse yok döndüm dolaþtým yine bu cimrilere geldim 2.05 maliyet yapýyorum verirse yüklü alacaðým..
borsada baþka ucuz hisse yok döndüm dolaþtým yine bu cimrilere geldim 2.05 maliyet yapýyorum verirse yüklü alacaðým..
Sayýn egecballh 1 ve sayýn zarbo degerli katkilarýnýz icin cok tesekkür ederim..Burada birlikte olmaktanda mutluyum. Ama birileri bizi mutsuz etmek için elinden gelen hileyi hainligi yapiyor.
Yani sonucta sen elektrik uretip satiyorsun. Hemde devlet garantili vede dolar cinsinden. Nasýl oluyorda hala evet sayýn egecballh ýn dedigi gibi batýyorsunuz ! Bu nasýl yönetim nasýl beceriksizlik ? Yine söyluyorum ortalama % 6 - 7 isletme faiziyle kaldýki tesvikli sektör ! Nasýl batiyorsunuz ? Yeni bir borç yapilanmasýda mý yapamýyorsunuz ? Güvenmiyor mu size bankalar ! Öyle ya siz sirketinize güvenmeyip 7.5 Milyonu diger sirket hisselerine yatýrdigýnýza göre piyasa mý size güvenecek ? Ayrýca bu hisse alimýndan hic mi kâr etmediniz ?
Sorular cok bir gün daha bekleyip genel kurulu görmek lazým. Ben kendi adýma bunlarla inatlasip mücadele etmeyi sectim gayette rahatým...bakalým ne olacak..ytd
Þirketin batmasý asla söz konusu deðil. Tam tersine güneþ parladýkça elektrik üretip kar eden þirket. Dolar borcu da kur farkýndan dolayý bilançoda zarar gözüküyor.
Þirketin en kasasýnda TL mevduat var ve bunu þuan borsada deðerlendiriyor. Mart ayýndan bu yana hisseler en az yüzde 10-20 deðer kazandý. Ýkinci çeyrekte iyi kar açýklayacaktýr.
Yatýrým arayýþý içinde olan bir þirket. Geçen sene Asya Ýlaçla alým için görüþtü sonra vazgeçti. Vazgeçmese korona sürecinde astronomik rakamlara gelebilirdi.
Bir yatýrým haberi çok þey deðiþtirir.
ilaç iþinden neden vazgeçtiler çok yanlýþ karar þimdi kafasýný duvarlara vuruyorlardýr..
2.06 üzeri yayý daha çok gererr..
genel kurul öncesi bir tavan yakýþýr salak bunlar ya enerji þirketi olacaksýn tabelan deðiþicek hey hadi kendine gellllllllllll
Yer Ýmleri