Asla ve kat'a yatýrým tavsiyesi deðildir.
Foruma yeni üye olmuþ, bende hisse yok ama sizi uyarýyorum deyip ýsrarla hisse aldýrmaya ve sattýrmaya çalýþanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Artýk anlaþmalý sattýðýnýz aracý kurumlardaki anlaþmalý þahýslarla buralardan yükselmesin diye baskýlaya baskýlaya hep beraber küçük yatýrýmcýnýn kafasýna kafasýna vurup malý toplamaya devam edersiniz.....hikaye aþikar...onlarda mal kalmayýncada yükseltirsiniz....kumarhane bile daha adil ....
bak þimdi aferin sana süperrrr....lakin bütün hisseler altýn madenimi bulduda en az 2 kat çýktý...neden bunlar aþýrý derecede kumarhaneye çevirip sürekli yapýyorlar neden hisseyi rahat býrakmýyorlar.......çünkü arsýz ve namussuza oyun sahasý .....kul hakký ve vatan hainþiðide cabasý.....görecez sonunu .......üzüm için kovuktan dama giren ayýnýn aþýrý yiyip damdan çýkamamasýna döndü bu iþþþþþ..patlamak üzereler ziraaa hakda adaletde bunu gösteririr hep...
Ben þahsen 4 lira üzeri satarlar diye düþünmüþtüm. Kýsa kestiler. Hayýrlýsý. Açýlýþta mala baðlýyacaklarý belli idi. Dediðim gibide oldu. Beklenen olaydý zannederim dünde kademelere baya yüklü alýmlar koydular.
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Foruma yeni üye olmuþ, bende hisse yok ama sizi uyarýyorum deyip ýsrarla hisse aldýrmaya ve sattýrmaya çalýþanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Yer Ýmleri