YAYLA enerji tavan. IEYHO tavan. METUR ENERJI YATIRIM HOLDING ! sürunmeye devam...ytd
YAYLA enerji tavan. IEYHO tavan. METUR ENERJI YATIRIM HOLDING ! sürunmeye devam...ytd
Oyle ya . Madem ENERJI HATIRIM HOLDING sirketi olacagiz bizde ! Lig atlayacagýz..Kendini gostermesi lazým samimilerse..ytd
Eksi endekste artý 3,83. Allah bereket versin.
Asla ve kat'a yatýrým tavsiyesi deðildir.
Foruma yeni üye olmuþ, bende hisse yok ama sizi uyarýyorum deyip ýsrarla hisse aldýrmaya ve sattýrmaya çalýþanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Metur'un turizm endeksinden çýkarýlýp faaliyetiyle ilgili, endekse alýnmasý için yazdýðým e-postaya BIST'ten Pazartesi günü saat:11:43'te cevap geldi. Saat 15:36'da KAP'a haberi gönderdiler.
Kimisi boþ boþ konuþur, kimisi de iyi birþeyler yapmaya çalýþýr ama edebinden susar.IMG_20200624_190548.jpg
Asla ve kat'a yatýrým tavsiyesi deðildir.
Foruma yeni üye olmuþ, bende hisse yok ama sizi uyarýyorum deyip ýsrarla hisse aldýrmaya ve sattýrmaya çalýþanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
Tüm enerjiler tavan yada tavana yakýn. Bu ise 31 li alýmlar yaparak milletle dalga geçiyor. Nasýl bir ruh hali anlaþýlýr gibi deðil.
SM-A705FN cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gedik ve teb harici kar yazan yok hissede. Ýkisinin toplam aldýðý lot 45 bin kadar 2 civarý maliyet oluþturmuþlar. Diðer tüm ekip zarar. Hatta iþ yatýrýmdaki maliyet 3 liraya yakýn. Bundan ne anlýyorlar bilmiyorum. Sürekli ayný yerde dönüp dolaþýyorlar. Bugün kar eden ertesi gün kesin zararýna iþlem yapýyor. Aptalcana bir durum. Aradan global sýyrýlmýþ günlük 60 binlik kar yazmýþ.diðerlerinin hepsi aldýklarýný zararýna iþlem yapmýþlar.
2.16 ya 160 bin koydular. Dikkatli olun.
Yer Ýmleri