çimþitin sesi çýkmýyor herkes pusuda sanýrým on onbeþ kuruþ kar olsa satacaklar gibime geliyor ne dersin ege..
çimþitin sesi çýkmýyor herkes pusuda sanýrým on onbeþ kuruþ kar olsa satacaklar gibime geliyor ne dersin ege..
yok kardeþim yaaa..cimþit çokk akýllý biri o kolay kolay satmaz ..orta ve uzun vadede bekler o...çünkü bu zamana kadar çok can yakmýþ kaðýtt artýk kabuk deðiþtiriyor diye düþünüyor haksýzda deðil lakin ben soðudum bu kaðýttan trilyon verse mutlu olmam..o yüzden hastalýklý oldum bu kaðýda en son 40 -50 binim çarptý çýktým..zorlu ve odaþtan aldým zar zor geri...
Ya metur yýllarca aycesle ayný fiyattý .ayces 40 tl oldu...maalt 120 tl.metur daha 18 yýlda adam gibi 1-2 kat gidip durmadý....o yüzden çok kýzgýným..hep cimþit gibi iyi düþüncelerle çokk soyuldum burda...ama bbg aldý ya tamamen deðiþti herþey bundan sonra ne olur bilemem....küçük yatýrýmcý çok kýzgýn bu kaðýda hala.....dur bakalým cuma ne olacak.
cuma ne var ki genel kurul falan mý var valla bende pek bekleme taraftarý deðilim. biraz kar edeyim çýkacaðým belki ulaþ gibi olur diye bekliyorum gerçi ulaþý bir sene önce 1,43 den aldým 2,70 lerden sattým bu bigborsa diye birisi var bilmem bilirmisin onu takip ederek aldým bir sene elimde kaldý kaðýt trade edebilsem iyi para kazanýrdým ha çýktý ha çýkacak diye diye tam çýkacaðý zaman sattým bir þey de kazanamadým ama buna þükür dedik belki bu da böyle bir þey olursa diye aldým bakalým nasip kýsmet hayýrlýsý
Yer Ýmleri