harbiden tutarsýzlýk ve dengesizlik var bende yazmýcam diyorum dayanamýyorum seviyorum galiba sizleri loooo..yeminle en çook cimþiti ...magno zarbo muhteberi makif hepinizi..
harbiden tutarsýzlýk ve dengesizlik var bende yazmýcam diyorum dayanamýyorum seviyorum galiba sizleri loooo..yeminle en çook cimþiti ...magno zarbo muhteberi makif hepinizi..
tweter bir alem arkadaþlar hepinizin de vardýr girip bakýyorum her daldan dala konup duruyorlar ben kafamda iki kaðýt belirliyorum veya bir yerde bir isim geçiyor o kaðýdý alýyorum. yani þirketler hakkýnda pek bilgim yok öyle çok büyük rakamlarla da oynayacak halim yok. þu sýralar biraz sabýrsýzlýklarým yüzünden çok fazla kardan zarar ettim. zoren 1,59 iken yükseleceðini anladým 1,63 den aldým küçük karlarla sattým en son da 2,15 den almýþtým 2,20 den sattým o gün 2,18 den tekrar alsaydým þimdi çok iyi yerlerdeydi ama nasip kýsmet. bir yerde de meturu duydum 2,16-17 lerde iidi bir baktým 2,80 e gelmiþ tekrar 2,45 lerde görünce herhalde tekrar yükselir diyerek aldým. bazen böyle beklediðim de oluyor ama bir kaðýtýn gittiðini görünce gözüm bir þey görmüyor zararýna da olsa satýp çýkýyorum yani psikolojime göre hareket ediyorum. çimþitten sabretmeyi öðreneceðim galiba. biraz bu kaðýtta kafamý daðýtayým diyorum. temmuz sonu gibi yada aðustos içinde duruma bakacaðým. bu arada bu meturun oteli falan var deðilmi demirbaþý falan çalýþaný 2 yazýyordu bir yerde biraz kafam karýþtý bilançoya falan baktým zarar yazýyordu ama tam bir fikir edinemedim daha doðrusu uðraþmadým. siz dostlarýmýn daha çok bilgisi vardýr diye buraya yazdým tembel yada cahil demeyin aman ha...
benim anlamadýðým tek þey meturda mallar toplu en az 10 milyon üzeri mal var birinde ..neden baskýlýyosun yaa çýkar 1-2 kat al 20 trilyon git yatýr hlka arz olacak enerjiye odaþ vb. halk bank.fenerbahçe menderes ne bileyim...iþte....belkide mal mal konuþuyorum ama bu kaðýtlarda nedense bana geleceði parlak gibi geliyor...ben borsadan anlamam genelde zamanlamasýný beceremem batarým hep alýp satarken beni ciddiye almayýn ben bir elemaným..
Asla ve kat'a yatýrým tavsiyesi deðildir.
Foruma yeni üye olmuþ, bende hisse yok ama sizi uyarýyorum deyip ýsrarla hisse aldýrmaya ve sattýrmaya çalýþanlara asla itibar edilmemesi tavsiye edilir.
arkadaþlar zarbo kardeþim egeye çok yüklenme ikinizde gördüðüm kadarý ile iyi niyetli temiz insanlarsýnýz ben sadece tweter da zarbo kardeþe rastladým sandým o da deðilmiþ mesele deðil ama önemli olan birbirimizden birþeyler öðrenmemiz mesela bu investinge de bakýyorum ne küfürler ne kadar sinkaf sözler kullanýyorlar insan iðreniyor burada sizlerin bu samimiyetini görünce özlediðim bir ortam diye yazýyorum kusuruma bakmayýn baþýnýzý aðrýttýysam özür dilerim. kolay gelsin iyi günler dilerim.
Yer Ýmleri