Sen aldiysan, yavas yavas tüymek lazim buralardan
... Ters indikatör gibisin be egeli emmioglu... ytd...
Sen aldiysan, yavas yavas tüymek lazim buralardan
... Ters indikatör gibisin be egeli emmioglu... ytd...
dostum sana dürüst olayým...benim 1,5 tl ortalamam....4,4 ti bugün satýþým....yeminle.....1 krþ kalmadý bende.....yýllarýn acýsýný bi nebze çýkarttý temiz 2 kat allah herkesten razý olsun bolkazançlar hepinize....selçuk gýda ve merkodayým þuan.......odaþý izliyorum.....yatýrým tavsiyesi deðildir...
sayýn spk .....!!! SÝZ HABER GÖNDERÝRKEN GALÝBA ÝNCELEYÝP GÖNDERMÝYOSUNUZ ÝÞKEMBEDEN KAÐIT BÝRAZ YÜKSELÝNCE HEMEN KAMUYA AÇIKLANMAMIÞ BÝR DURUM MU VAR ? SÝZ BU KAÐIDI ÝNCELEDÝNÝZ MÝ ? NE ÝÞ YAPAR YILLARDIR FÝYATI NE KAZANCI NE ? 100 LERCE KAÐIDA 50 KAT ÇIKARKEN ORTALIKTA YOKSUNUZ....METUR BÝRAZ YÜKSELDÝ DÝYE HEMEN YAZI.....ÖNCE ADELET SONRA BÝLÝNÇLÝ VE YANSIZ ADÝL HAKKANÝYETLÝ OLURSANIZ SEVÝNECEÐÝM.....BU KAÐIT ENERJÝ, KAÐIDI 20 YILDIR ÝLK DEFA HAREKET ETMÝÞ........eðer savsaklama iþ yapacaksanýz terkedin o koltuðu liyakat önemli......bize göre bu kaðýdýn ederi en az 30-40 tl.....lütfen destek olmadýðýnýz gibi köstekte olmayýn.....araþtýrýn biraz araþtýrýn....ytd..
dün sabah hisseyi satmýþtým ...yeni gördüm olaðandýþý hareket yazýsýný......hisse olup olmamasý deðil önemli olan hak adalet dürüstlük.....taze kuru kent balat 100 lercesi p.kent ayces.maalt....bunlar da siz mi oynuyordunuz sesiniz çýkmadý ey spk .......dokunma metura korka korka ederine bile getiremiyoz þizofren yaptýnýz yatýrýmcýlarý..doðru düzgün hisse alýp satamýyoz bile temerrüt temerrüt.....suyunu çýkardýnýz......bilmem anlata bildim mi ?
biz delikanlý yatýrýmcýyýz spk sana inat geri aldým ..isterse batsýn....biz doðruya sahip çýkarýz ..arkandayým metur...yatýrým tavsiyesi deðildir...
ey spk ...bu kaðýtta olaðan dýþý olan fiyat hareketi yok ..tek olaðan dýþý benim bazen arkadaþlarýn kafasýný þiþiriyorum ..çok konuþuyorum....![]()
METURUM...ACIKLA SENDE ÞÖYLE GÜZEL 1 HABER ..NE BÝLEYÝM YATIRIM ARAÇLARINDAN ÇOK KAZANDIK .NE BÝLEYÝM ENERJÝ ÇOK SATTIK.NE BÝLEYÝM PARA BÝZDE.B.K GÝBÝ ÞÝRKET ALACAZ FALAN FÝLAN ÝÞTE ...YAAA....BEN MÝ SÖYLÜCEM HEP....BU METURUN EÞEÐÝ BENÝM...![]()
Yer Ýmleri